Дали сум јас предавник ?

• Креатор на темата Креатор на темата мали
  • Време на започнување Време на започнување
Ај сега кажи ми како подруго да наречам личност кој на својот народ му дава епитети како “просветлен„ народ, тупав народ кој е програмиран сам да не може да мисли, мутиран народ,
Pa, da ne laze slucajno?! :toe:

хм немие гајле шоси и каков си! Ама за гуру Миленко Лижикуровски Анафалбетовски Мороноски Гомнојадев Миленковски несмееш така, Човекот убаво си збори, човекот го познавам одамна мислам го знам приватно уште од времето кога држеше кафич,и после тоа кога беше,угнетен од Кумунистичкиот режим и лежеше затвор ( За проневера на пари) Кумунистите намерно му дале поголема сума на пари да го искушаат, требало да иде во америка на свбетско првенство у фудбал,арно ама у београд му пришол некој УДБАШ и го испровоцирал и завел да се коцкаат и овој сите пари ги прокоцкал а после,од дома давал пренос и малиов,го фатиле и лежеше 2,5 години затвор на чиста душа за проневера а тоа што емисиите мусе , контрадикторни и се побиваат една со друга и сака да го наметне сопственото поимање за светот ( колку и дае глупо) тоа нема везе али знае да бацуе кур на премиерот Гвујо пша му вика : Еве јас дасум како тебе ке распишам нови вонредни избори да видат дека ке ги победиш па хи хи хи их их , а Гвујо вика ма не не не неоди тоа така , а Миленко пак ама само да им покажеш дека пак кеги победих мхмх,мх мх мх

Види Quark, ако јас го наречам твојот Албански народ така би ми удрил етикета фашист или шовинист. Или подруго кажано:

Ако мали за вас рече тупи, глупи мутирани Албанци јас можам да коментирам:

Ако си предал нешто или некого тогаш си предавник кон тоа нешто или некого...

Важи и обратно ако некој те предал...

Искрено кога лугето би размислувале со своја глава би немало толку предавници и т.н. "предавници".

Предавство никако не може да се случи ако размислуваш со своја глава, проблемот е што многу луѓе слепо делуваат без да размислат.

Според тоа Мали, далеку си ти од предавник, ти си т.н. "предавник". :smir:

ps. најверојатно т.н. "предавници" се далеку послатка мета за ботовите отколку предавниците... :kesa:

pss. најверојатно е дека контролата на ботовите се наога во предавниците... :toe:

Види Quark, ако јас го наречам твојот Албански народ така би ми удрил етикета фашист или шовинист. Или подруго кажано:

Pa ne laze de. :toe:
Barem za toj del radi koj sto taka gi narece, ne laze.

Patem, mislam deka toj generalno site 2 miliona od Makedonija gi narece taka, a jas potpolno se soglasuvam so nego.

Смешни ми се „Немам со кој да правам муабет“ форумските моменти. Ова е еден од нив. Како... Ем ќе си направиме муабет, ем ќе покажеш дека не само што не си предавник туку си тежок патриот, ем ќе се ослободиш од кумулираните нервози и комплекси. Мудро, морам да кажам.

Ај сега кажи ми како подруго да наречам личност кој на својот народ му дава епитети како “просветлен„ народ, тупав народ кој е програмиран сам да не може да мисли, мутиран народ, освен како комплексирана личност која има комплекс на интелектуална супериорност во однос на другите припадници на македонскиот народ.

Па у право е , ај докажи го спротивното...Осврни се околу себе и ќе видиш дека има поента...

Исто е, македонец, албанец,србин, турчин, нема везе ...

Patem, mislam deka toj generalno site 2 miliona od Makedonija gi narece taka, a jas potpolno se soglasuvam so nego.

Многу јасно дека за сите кажа, сите граѓани на РМ...

Па ако мисли за сите 2 милиона се такви, а тој е несто посебно, пак ќе речам де ка останувам на моето мислење.

И да додадам мали ќе го бидне за политичар, бидејќи политичарите мислам го делат неговото мислење за својот народ.:wink:

6. Поради тоа што сметам дека Миленко е едно големо ѓубре со неговите емисии каде што го пере мозокот на народот за да го сака диктаторот грујо, Хаил Зиг!
8. Поради тоа што сметам дека спомениците што се прават се тотално непотребни и сметам дека е потребно да се работи за подобра иднина на овој мутиран народ.
пс. да не заборавиме, јас глупавиот, лично дадов огромна подршка за финансираниот протест од владата во врска со името кој и онака беше уништен повторно од владата наводно со некои каубојци шо запалија некој контињер со ѓубре на улицата, притоа изопачувајќи ја вистината и напаѓањето на опозиционата партија ако се сеќавате со гомнојадецот Латас, прикажувајќи го контињерот запален со ѓубре и обрнувајќи му толку многу големо внимание на тој смрдлив контињер наместо на тие триесетина илјади овци собрани на протест за да докажеме дека владата ја има подршката во врска со името.
итн. итн. итн.

Се сложувам со најголемиот дел од наведените точки и тие нема да ги споменам...
за точка 6... делумно сме со исто мислење, ама кога ќе помислам на геровски, фрчковски, васко... Миленко ми личи на најголемиот патриот...
за точка 8... секој народ треба да има споменици...
за точка ПС... во која смисла си дал огромна поддршка, парично ли??? зашто си ја дал и дали сега се каеш дека си ја дал таа поддршка???
заради таа твоја мисла би те окарактеризирал како предавник!!! ПРЕДАВСТВО е ако ти си ја дал таа поддршка по барање на партија... Поддршка за Македонија се дава од срце... За Македонија се протестира со душа... на сите ни стана јасно дека тој протест беше сторен со АМИН на партија... но каде беа сите ПАТРИОТИ самостојно да си ја одбранат гордоста... се криеа како пички под кошула... дури и црквата „мудро“ си молчи во тој поглед, очекувајќи инструкции од власта... во моите очи, СИТЕ оние кои станаа „патриоти“ по наредба од партијата... за мене се ПРЕДАВНИЦИ... малкумина ПАТРИОТИ дојдоа со чиста совест да ја бранат честа на Македонците...

Се сложувам со најголемиот дел од наведените точки и тие нема да ги споменам...
за точка 6... делумно сме со исто мислење, ама кога ќе помислам на геровски, фрчковски, васко... Миленко ми личи на најголемиот патриот...
за точка 8... секој народ треба да има споменици...
за точка ПС... во која смисла си дал огромна поддршка, парично ли??? зашто си ја дал и дали сега се каеш дека си ја дал таа поддршка???
заради таа твоја мисла би те окарактеризирал како предавник!!! ПРЕДАВСТВО е ако ти си ја дал таа поддршка по барање на партија... Поддршка за Македонија се дава од срце... За Македонија се протестира со душа... на сите ни стана јасно дека тој протест беше сторен со АМИН на партија... но каде беа сите ПАТРИОТИ самостојно да си ја одбранат гордоста... се криеа како пички под кошула... дури и црквата „мудро“ си молчи во тој поглед, очекувајќи инструкции од власта... во моите очи, СИТЕ оние кои станаа „патриоти“ по наредба од партијата... за мене се ПРЕДАВНИЦИ... малкумина ПАТРИОТИ дојдоа со чиста совест да ја бранат честа на Македонците...

Тоа е друже,земја на полтрони.
Кога се обидовме да направиме нешто од срце,нешто без директива,нешто без партиска позадина излеговме 5-6мина.:toe:

ima mnogu pogolemi predavnici od tebe, ako tvojot post e iskren revolt prema toa sto ti preci vo drzavava ti si nula za nekoj ovde....

Друже сите ние сме у иста корпа...веруваме на најбаналните работи...огледувајќи се во тоа што медиумите или политиката ќе ни укаже...робовни сме на нашето општество...навикнати штом падне магла фарот на политиката да го следиме бидејќи паѓаат најмалце жртви ...ни ги напумпале мозоците со нивните „дроги“ па без нив неможеме да видиме бел ден...не си ти крив не си ти предавник ...ти си само еден од масата :wink:

Друже ич да не се секираш, ти си патриот, а другиве се ПАРТИоти

ima mnogu pogolemi predavnici od tebe, ako tvojot post e iskren revolt prema toa sto ti preci vo drzavava ti si nula za nekoj ovde....

Така е...:) значи Мали ич не се сакалдисувај, треба уште фурни леб бе да јадеш за да дојдеш на некое поситно ПРЕДАВНИЧКО ниво.....еве....да пијуцкаш Kautzen aus Ochsenfurt и да си пљуцкаш на тоа просветлените кози..иако мене некако поише како овци ми се гледаат :)..јеби га ...диоптрија....

......................а бе ...кама....памет не ви иде и тоа тие.... :)
...што ти праи 20 години GETO...тоа бе чудо невидено.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom