Дали сте среќни?

• Креатор на темата Креатор на темата Pretty bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
nekoj period ke bides sreken, se ke ti e ubavo,ali uvek posle dobroto mora da dojde nesto loso.kolku vreme trae srekata,posle duplo ke ti ide sve naopaku.. taka ti e u ebeniot zivot..postojana borba megu dobroto i zloto

Не сум. :tapp:
И не знам зошто пишав, не верувам дека ќе ми олесни, можеби ќе се најде некој да ме усреќи...? Сепак не. :tapp:

Хмм..Зависи. Среќата е моментална категорија. Барем за мене. Еве денес сум тапа и се чувствувам најмизерно на цел свет,а вчера мислев дека ќе полетам. Едноставно се е до малите ситни нешта кои го прават денот убав!

Денес не сум среќна, денес сум повеќе од среќна, денес официјално добив сертификат за стипендијата, а ако мали нешто не прамат среќни со оваа огромна. сум пресреќна :vozbud:

се трудам да бидам среќен...и да си ја најдам среќата

Не баш којзнае колку во моментов. Не викам дека е лошо ама може да биде и подобро.

Искрено,,да,,среќна сум најпрво поради она што сум а потоа и поради она што го имам...Не дека е многу но е сосема доволно да бидам среќна...Земајќи предвид дека постојат луѓе кои немаат ни семејство,,некои ниту покрив над главата ,,образование и сл. можам да кажам дека сум среќна..Најсреќна сум пак што го имам дечко ми кој дефинитивно ми е и најдобар пријател,,а свесна сум дека многумина тоа го немаат...Но,,секако како и сите и јас тежнеам да си го направам животот многу поубав одошто е,,и тоа не мислам дека е премногу,,туку е и потребно но и сосема нормално,,и се надевам дека во животот ќе успеам да ги остварам сите мои поважни зацртани цели,,тогаш можеби би можела да биде целосна среќата...А за тоа какво е чувството кога сме на врвот на среќата,,имаме се но сепак нешто ни фали,,се искажав во друга тема која беше наменета за тоа...:pipi:

Pred nekoj cas bev srekna no sega ne sum samo lutina vladee momentalno vo mene.

Па прилично сум среќен , никој на секое поле не е среќен секогаш имаш на нешто што не си среќен или задоволен тоа кај секого е. Ако самиот себиси не направиш да си среќен нема да бидеш тоа е јасно самите си се правиме задоволни и среќни во животот не зависиме секогаш од другите како и да е ...

хахаха

Битно знам дека:

There's something in the air in Prozacwood
The sun is shinin' like I knew it would
I'm ridin' on my high in Prozacwood
I won the status quo and it feels so good

I lost my memory in Prozacwood
I've had a million visions, bad and good
There's something in the air in Prozacwood
I tried to leave it but I never could

But, hey, how could it hurt me when it feels so good?

Да.
За периоди се работи, ова никогаш не е константно, ама овој период сум стварно среќна.
Што значи дека кај и да е ќе ме акне некој лош, мизерен, малерозен период, чисто за да има баланс. :icon_lol:

Јас ко среќен човек ќе ви кажам дека сум среќен пошто еве,имам до мене кафенце,кутија цигари и глеам у саат 6 и 30 и си викам- е ова време идев ко будала у школо,а сега ми е супер не мора да одам по школо и си легнувам кога сакам.исто среќен чоек можи да биди на пример ако планира сеа да иде да купи цигари на парче пошо немал пари дома и слични кризни решенија,и продавачот ти дава цела кутија ради што си стален муштерија и си полн со елан,сида и бронхопнеумонија ама така од кеиф те части човекот.и то е среќа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom