Дали сте одмаздољубиви?

• Креатор на темата Креатор на темата Aceva
  • Време на започнување Време на започнување
Site filmovi od Brus Li, Niko i Van Dam gi imam izgleano, sto znaci toj sto ke se obide da me zaebe, ne zna kakva ga sudbina ceka...kao onaj za stolom

Temata e super.Porano mnoguuu sakav da im se odmazduvam na onie sto mi imaat napraeno nesto i sekogas ama bukvalno sekogas se odmazduvav,no sega ne nejkam zatoa sto mislam deka toa e losa osobina

Не се одмазувам со стратегија туку отерувам што е на некј начин одмазада.Не дај Боже да ме фати инат или некоја личност да го премине моето трпение.Е тогаш е многу лошо.

oko za oko brat za brat( taka e samo koga mnoooooooooooooogu ke me nalutat ) a inace voobicaeno ne gubam vreme i prodolzuvam ponataka

Зависи кој/а и колку ке ме повреди.Ако ја помине црвената линија на толеранција голема е можноста да му вратам.

znaete, osvetata i bash ne e nekoja vrlina kaj covekot,pa spored toa i jas se vodam,posebno onamu kade so imam mojc i vlijanie. e togas si golem,koga znaes da prostish i da prifatish pruzena raka!!! :P

Не, воопшто затоа што брзо заборавам на лошите работи кои ми ги прават луѓето. Можеби во тој момент имам желба за одмазда и сум прилично изнервиран, но за кратко време ми поминува нервозата и сфаќам дека залудно се нервирам за такви работи.:tapp:

Ne sum odmazdoljubiva, zasho si znam deka ke dojde moment i vreme na vistinsko mesto koa se ke bide na moja strana, odnosno vremeto ke vrati se, a ja da se nafakam da se odmazduvam ne.

Da , e kako da ne bidam ... ccc ...

Љубам да се одмаздувам иако без шансата и гардот кој ти го спушта другата страна не можеш ништо. А го спуштаат. И како да не ги мавнеш? =)
Не сум опортунист по природа ама ако е тртиш ќе те ебат.

Можеби некој луѓе ги сакам помалку,со некој не правам муабет,со други разменувам два збора,некого игнорирам ама незнам да мразам...Сите лоши работи кои ми ги направиле било да се со причина или не ги памтам и според тоа проценувам кој каков е (сум злопамтило),таквите луѓе немаат муабет со мене и не ги приметувам,не ми се омилени...но се се памти се се плаќа,се се врти се се враќа може не од мене ама од други сигурно зошто верувам во тоа дека ако правиш добро,добро и ќе ти се врати и обратно.Животот е премногу краток за да се замарам со такви безцелни и безвезни работи...игнор или блок јузер!ofofof:

да, се одмаздувам. али ако ептен ми го зарфкнале зивотот. тогаш само за кратко време смислувам одмазда и идам во акција:)

Не сум. Мене нема да ми е никаква сатисфакција да се одмаздам, а и нема да си го решам проблемот. Одмаздата не е продуктивна. Плус, `око за око` не е христијански. Е сега, друга работа е тоа што сакам да му покажам на некој начин на некого дека згрешил.

А понекогаш ми смета тоа што не сум злопамтило, дури и `заборавам` работи што не треба да ги заборавам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom