Дали сте ѓубриња?

• Креатор на темата Креатор на темата Satyr
  • Време на започнување Време на започнување
Ste sakale li nekogas nekogo da zaebavate ili da go ponizite onaka samo oti ve faka tackata ili oti taka vi teknalo. I ednostavno nemozete da si pomognete, ednostavno "ve tera, ve kopka". Sto moze da se prevzeme vo vrska so toa????

УУуууууууууууууууууууууууу цело време го праам тоа и на мсн и у зиво ама не за да се чувствувам горд него онака за зае*анција демек на шала :pipi:

Да!Али не увек коа треба сум и знам секој да го заебам(само коа треба):devil3: :devil3:

Ja sakam na svi uvek da pomognu ama toj ne e uvek nesto najubavo
Uvek se najde nekoj sto ke te zaebe kolko i da si fer:((:((
ko tebe kamenom ti njega hlebom

За Добрите сум добар, а за Лошите сум Најголемо Губре на земјава што може да постои:vozbud:

леле какво немогуќе ѓубре сум.... понекад се воодушевувам од самата себе... али јбг се дешава сетоа тоа у афект... само што афектов ми трае 99% од времето

Па ѓубре може да се рече дека сум ама не многу.Обично сум добар.али лошо забегуем.

Се мењам во ѓубре, доста бев добар со сите, сеа нека патат малце , а и ке останам ѓубре, така се успева во ова време, само јасно и крената глава, без влакна на јазик

Порано бев душичка, сега кога видов какви се луѓето сум повеќе од ЃУБРЕ со нив! :baeh:

Кога сте повеќето ѓубриња, зошто барате да бидат добри со вас?
За мене, нема некој што ќе се постави полошо према ѓубриња или подобро према цвеќиња

Можеби јас и да сум ѓубре, ама дефинитивно има многу поголеми ѓубриња од мене...

ѓубре сум само за ѓубриња

ѓубре сум само за ѓубриња
А за другите цвеќе, или како?

Веќе имав напишано...Темава поставува и други прашања на почетокот, кои бараат одговор подолг од една реченица. Во името на квалитетната дискусија би ве замолила да се придржувате на тоа и, пред реплицирање, да прочитате повеќе од темата, а не само нејзиниот наслов.

Продолжете:smir:

Никогаш не сум сакала да понижувам некого само заради лично задоволство.Всушност, какво задоволство може да има во таквите работи стварно не знам...
Не поднесувам кога сум сведок на некои исмејувања, понижувања...и не можам а да не застанам во одбрана.:pipi:

Ама мене една друга работа не ми е јасна!? Дека на моменти сите сме ѓубриња сме, ама не ми е јасно како вака сите си се декларирате како ѓубриња. Јас неможам слободно да одговорам "да ѓубре сум" затоа што морам да се чувствувам ко ѓубре па да го кажам тоа.

Не знам, или имам јас некој проблем со себе или не знам што е работава... навистина ми падна чудно :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom