Дали сте ѓубриња?

• Креатор на темата Креатор на темата Satyr
  • Време на започнување Време на започнување
CT напиша:
Lugje, chekajte, sakate da kazhete so nikoj ne ste se zezale? Kako e toa mozhno, bez zaebancii ke bide tolku dosadno.. chovek ke poludi!
Da, sum zezal, i me zezale, sega.. nekoj gledam go sfakja toa kako ponizhuvanje, naprotiv, bitno e da pomine vreme vo smea.
A inache, najdobar drugar na site mozham da bidam.. ama nejkesh da me zaebesh, *nejkesh*. Stanuvam hitler bez oko da mi trepne.
Se razbira, ako si probal da me izigrash ko mlad majmun.

ako e za vremeto da pomine vo smea da vidis kako e da pravat site zaebancii na tvoja smetka. niv ke im bide interesno ama tebe nema bas seedno da ti e. taka da ne mozes sekogas da gledas samo za sebe razmisli kako im e na drugite. inace ima edna pogovorka: ne pravo toa sto ne sakas da ti go pravat ...

Не сум стигнал до таква точка на вриење за да се изгубам и да го понижам некој толку многу. Гледам проблемите да ги решам со разговор и на низок тон.

:kesa: vo realnosta sum gubre i toa mn golemo, no vo posledno vreme se obiduvam da se kontroliram. se sprecuvam koga ednostavno me tera da izmacuvam nekogo za samo da mi dojde keifot od nekoja x dr pricina. veruvam deka i toa e najdobriot lek ( barembi mene mi pomogna) samokontrolata

Не сум (барем така мислам :icon_bigg ), ама знам да бидам!

Ohooooo kolku lugje sum spustil na zemja do sea.... sega tie istite mi se drugari :P Inaku mnogu znaem da bidem jerk u nekoi situacii... nikoj ne e sovrsen

На моменти да,знам да засмрдам:)Инаку не се сметам себе за ѓубре,таква сум само со одредени личности кои и тие се ѓубриња,па зошто само тие да смрдат?Нека видат дека јас имам појака реа..хехе:)

Ohoooooooooooooooooo, i toa kolkavo gubre sum bila. Sea ne deka ne sum, ne sum tolkavo de :)

Не, ми вадат афери дека сум отров, змија и слични опасни зборови, ама во суштина сум сонце. :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom