Дали сте фотогенични?

Процените по сликата...
signaturexz7.jpg

Ќерамидите ти се искршиле.

Бек он топик 50-50%.

Ма која фотогеничност. Ни случајно. :icon_lol: Ја како шо можам моронски на слика да искочам, никој друг!

У живо боље изглеам, мајке ми. :pos: (А)

kako moze jas kako shmeker da ne bidam fotogenicen?..:)...
Seuste nemam istaknato slika na forumov za da vidite i uverite...na mojata fotogenicnost...Ama ne vaka bez slika sum po misteriozen...a misterijata gi pali curite na forumov...:)hehe

Не сум фотогенична, можам на прсти да ги избројам сликите на кои се бендисвам, очигледно камерата ме неќи, а јас па неа ептен ја обожавам :pipi: Мразам да се сликам (освен во посебни прогоди кога сакам да имам спомени) ама обожавам да сликам.

Аууу каква фотогеничност...катастрофа сум на слики тоа е затоа што мразам да се сликам па се чуствувам многу глупаво кога ке треба и глеам у апаратот и се до моментот шкрап јас се смеам и на крајот се уозбилувам и тоа е највеча катастрофа

Глупав сум на слики ..
НЕ СУМ ФОТОГЕНИЧЕН ВО НИКОЈ СЛУЧАЈ .. :toe:

Кога-како. Ако сум расположена за сликање сум фотогенична, ако не ко дебилна испаѓам, ама никогаш не се кријам од камера каква што ќе испаднам таква, здравје сеа.

Воопшто. Ретки се оние слики кај што сум добро испадната. Јбг, живот.

јас коа како сум фотогенична .. ама шознам... не многу...

пфф,све нефотогенични :(
Ја сум фотогеничен,и тоа ептен скоро на сите слики4ки :):)

Сите што наводно не сте фотогенични треба да подразмислите дали може сте ГРДИ и дека така изгледате за сите, а не само на фотографиите. :)

Сите што наводно не сте фотогенични треба да подразмислите дали може сте ГРДИ и дека така изгледате за сите, а не само на фотографиите. :)
Битна вистина. Озбилно.

Понекогаш не е до фотопаратот...до вас/нас е...Зошто сме/сте ГРДИ.
Време е да се прифати тоа :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom