Дали сте досадни?

• Креатор на темата Креатор на темата Winston
  • Време на започнување Време на започнување
Многу се досадни,особено кога повторува една иста работа,а он се прави глув.Досадни се кога ќе го замоли искрено да не продолжува по истиот пат,а он не ја става на тит.Досадни се кога го молат да излезе од дома да прошета да не оглупе.Досадни се кога чистат по дома,а он лежејќи неможе да го види телевизорот.Досадни се кога ќе почнат да вриштат од неговите чорапи и облека на сите страни.Кога без прекин зборува за неговата интересна работа во животот.Досадни се кога на крајот од денот го замолува да и се тргне од врат за да може да спие.
Стварно се досадни.

Neam nisto protiv postavuvacot na temata da ne se razbereme pogresno ,

no zasto ovaa tema ne se spoi ko onaa mojata vcera ... ???

Dali ste dosadni

i dali se dosadni zenite ?

MIslam sexualno voznemiruvanje izvadeno od naftalin moze se spoi so siluvanje nova tema

a ovie dve postojat na ista strana ne moze

Sram te bilo leandro ! Ne te sakam vishe

BTW na temata ova e dokaz i deka maskite se dosadni odnosno jas !

Зависит во која позиција се, ако си ТИ расположен, и така натака

Не да се досадни, досадни се ко мува на гомно. Сите до една. Само варираат во степен на досадност. И јас сум досадна понекогаш, само не признавам. :icon_lol:
Абе жена колку што може да излупа сто муабети во еден саат, никој не може. Тоа е феномен. Колку се фаќаме за ситници, па некои апстрактни проблеми на кои мажите не ни помислиле, а не па да сакаат да слушаат за нив. Ќе ти збори за расцветан прамен коса 40 минути без пауза ако сака. Не дека има којзнае што да се каже за еден обичен расцветан прамен, ама ние тоа во уметност го имаме претворено бре. Предизвикувам било кој маж од вас да ми збори цел саат без престан логичко поврзани реченици дур не ми здосади. :) На еден да му успее, ја мењам пол :pos:

Што повеќе стареат, тоа подосадни стануваат. Не само спрема мажите, и спрема припадничките на нивниот пол. Мене, на пример, во милион случаи ми се десило некоја другарка да ми ја напраи цитрон со муабети (по стоти пат правени) на некоја излитена тема која на скала од 1 до 10 е сериозна 1,8. Значи, тотално небитна. Ама ние битно си пљампаме по цеееел ден.:) Кога ќе станат мајки па, досадни се пута 100. Сто пати ќе ти напоменат да го истресеш чаршавот после јадење, да не заборавиш да поминеш до пошта, да пазиш на улица, да облечеш боди. Ама па ако не се досадни, ништо на време немаше да правиме. :) Они се досадни и превентивно. :)

Епа досадни не-досадни, тоа ти е. Love us or be gay :pipi:

Ponekogas na devojkite im teknuvaat cudni idei pa zatoa se malku dosadni moze da se kaze.

не да се досадни како муви на гомно се

п.с се извинавам за грдиот збор:back:

Жените за мажите можеби се досадни....ама и мажите за жените се досадни.
То е природно срање и не може да се измени...

Dali ste dosadni

i dali se dosadni zenite ?

...

BTW na temata ova e dokaz i deka maskite se dosadni odnosno jas !

Ги споив батка немав појма дека слична тема си отворил.
А вие продолжете си со муабет.

heheh top tema pa najcesto sum gnjavator samo koga treba da ubedam nekoj inaku onaka mislam deka ne sum pa nz neka kazat drugite :toe:

Јеп. Да. Гњавам , малтретирам до максимум.И досаден сум.

знам да замарам и да ја тупам понекогаш со филозофии,ама кој ме слуша слуша,кој не многу мие гајле!:baeh:

понекогаш............!?!?!!!!:back:

Пајак сум :vozbud:

не бе , се шалам не сум пајак , човек сум и не сум досаден :wink:

Коај ми е многу досадно може да сум малце но гледам да го направам тоа да биде интересно да не изгледа досадно во никој случај :pipi: , понекош и претеруем ама реткоо :) :)

Мислам дека не сум досадна.Не му досадувам на партнерот и не го гушам.Баш ко ќе сум со него си поминвиме онака забавно.Мислам дека не сум досадна ама сепак не сум јас таа која треба да го каже тоа...:tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom