Дали сте досадни?

• Креатор на темата Креатор на темата Winston
  • Време на започнување Време на започнување
Досадни се како не се, само кога ви требаме за секс тогаш е се во ред ништо не ви смета и не ве замара , арно ама ако почнеме да се подотвориме за нешто што ни се случило или како сме го поминале денот, без разлика која како.. е тогаш по дасадни неможеме да биде и затоа важи тоа ваше машко златно правило кое никогаш не го заборавате да го споменете *Ќути и пуши*.

Жените се сексуално задоволени од самото раѓање. Како? Имаат клиторис - две-три чешања и ете оргазам.

Мажите, од своја страна, немаат таков хардвер... ним им треба целосен третман (секс), за да го достигнат она ниво на кое се жените.

Е уште вакво нешто немам прочитано.Тотално измешани поими,пост против сите научни докажувања,искуства од сексуално активни мажи и жени.
До некаде има и вистина во ова.Ова би ги објаснило сите дилеми околу незадоволството на жените во сексуалниот живот со партнерот.Па после се појавуваат прашања на неверства,две-три чешања и ете оргазам:)

Јбг некој мора да биде досаден... Но сепак не би рекол дека жените се досадни, туку дека некои личности немаат доволно трпение да седнат и да ги исслушаат. Некогаш доста е да го ја исслушаш и да ја гушниш, ке биде презадоволна, а ти нема да бидиш нецивилизиран и безчувствителен. Впрочем повеќе или помалку сите имаме потреба да бидеме некогаш исслушани (или на некој да се истуриме). Ако не на некој близок кој ке можи сето тоа да го свати на кој?

Во глобала се прилично досадни, се рабира има исклучоци. Но кога си во врска тогаш стануваат навистина досадни.:)

Жените се сексуално задоволени од самото раѓање. Како? Имаат клиторис - две-три чешања и ете оргазам.

Мажите, од своја страна, немаат таков хардвер... ним им треба целосен третман (секс), за да го достигнат она ниво на кое се жените.

Охоооохоооо, ооооо ... :pos2:
Сонце, да одеа така работите, немаше воопшто да ни требате освен во репродуктивни цели.
Те молам, дај прочитај што си напишал.
За еден маж е многу полесно да доживее оргазам, наместо за една жена, изгледа си ги измешал некои поими.
Не ми се верува.:pos2:

а зарем нема и досадни мажи?
или полесно е некогаш да се префрлаат работите на другиот се зависи од тоа како ќе ги сватиш и како ќе ги поставиш одредени работи,зашто да не се сослуша другарката, девојката или некоја блиска особа на која и треба помош,утеха и сл,или пак на крај краева да не и се помогне во остварување на некоја идеа и сл.па нели се стремиме да бидеме понапредни а не заостанати балканци

Има и досадни мажи и досадни жени. А што се однесува до утехата и подршката секогаш би ја дал, и со тоа не ми се досадни жените, затоа што знам дека кога мене ќе ми биде потребна утеха таа ќе може да ме сослуша.

Ako ja sakas nema ti bide dosadna ni da te tupi po shoping da ides so nea , ako ne ja sakas i edno mnogu se izmoriv na rabota ke te izvadi od takt i ke i reces kuti i pushi ... ne e do zenite do toa e kolku gi vistinski sakame :smir:

Жените се досадни...
кога бараат нешто.
Кога нешто де факто им фали.
Бегај од досадна и незадоволна жена...
само ќе ти ја исцица енергијата и ќе те направи нервозен и тебе.
:toe:

Не. Добро, сега, и тие си имаат свои моменти, ама и ние си ги имаме. Тоа е нормално. Ама да се каже дека целиот женски род е досаден... Тоа е... ненормално :).

Досадни сме ко вошки :pipi:подосаден муабет создаден од жена нема.Па ако и некоја почне да те дави за шминка,за бојата на хулахопките,за косата испеглана...оф мори мајко:nesvest:

упс и јас сум жена:nesum:

Досадни сме ко вошки :pipi:подосаден муабет создаден од жена нема.Па ако и некоја почне да те дави за шминка,за бојата на хулахопките,за косата испеглана...оф мори мајко:nesvest:

упс и јас сум жена:nesum:
Ке пишев нешто слично... :)
Жена е во состојба да збора за диета со години и никогаш да не ја почни.
Разгледвање на каталог од Авон можи да трај цел ден. Проверено, доживеано.
Анализа на емоции и проблемски ситуации врзани за глупа комбинција чанта-чевли можи да трај со месеци... И така...
Е сега проблемот беше мажите како да не поднесат?
Поим немам јака им душа. Мене добар дел од другрките ми се досадни по овие прашања.
Жените треба да станиме попрактични а мажите посензибилни и поотворени. Ова само за нивно арно, за да не добиват срцеви удари на млади години. :raz:

Мене прашањево баш и не ми се допага.Како тоа дали жените се досадни?И зарем само жените се досадни?Прашањето е од типот само-само јаготката е овошје.А мажите?Не се запрашале дека се досадни?Да ке се рече дека ние зборуваме, досадуваме.А тие?кобожем нас интересно ни е во ек на фудбалските лиги, шампионати и првенства.:jaj:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom