Дали сте досадни?

• Креатор на темата Креатор на темата Winston
  • Време на започнување Време на започнување
..хах...да ... едноставно мора!! знаем да гњавим..замарам..едноставно да станем досадна....ама сепак луѓето ме сакат!! епа ненамерно е се тоа :pipi:...ги жалим другачкеве мој :back:

Неподносливо досаден....!!!....:pos:

За кого како, најчесто тие на кој им сум досаден врска немаат од тоа што би им го зборувал или би им го кажал и поради немањето на "заеднички" теми многу им сум досаден. Инаку во глобала не мислам дека сум досаден (барем не многу де :)).

Не сум досаден бар таке мислим.Боље да прашате други шо мисља отколку ја.

ihhihihii momentalno i dosagam na edna slatka cura :back: mnoguuuuuuuuu ja sakam :toe: zosto ama srcka mi eeeeeeeeeee :smir: ova e za nea :jaj:do gusha od ljubov

Понекогаш сум многу досаден, а понекогаш не.
:jaj:

Досаден сум ...
Сам себе сум си досаден , а не па на неа..
Имам едноставно константна потреба да ја гушкам и да и викам дека ја сакам :kesa:

Зависи каков ми е денот :) Можам и дури тивок да бидам ама и ептен досаден :) Тоа коа ке ме фатат будалите :) А и ова ко блајнд ми се дешавало од време на време х)

Мислам дека не сум досадна, барем досега не ми рекле : Милена, прекини, глава ми ја потече:jaj:

Ич не сум досаден. Нека кажат тие што биле со мене барем една ноќ, слободно еве.

Во глобала не сум. мадаа знам и ја некад да претерам (ама ептен ретко пр. кога сакам нешо да добијам:pipi:):kez:

Не ми има некој до сега речено дека сум досадна, можи се срамат или незнам шо е работата.:pos2:..а со знам да замарам напати знам(ама намерно):pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom