Дали сте биле изневерени?

• Креатор на темата Креатор на темата DimceY
  • Време на започнување Време на започнување
Па не сум ни имал сериозна врска за да можам да бидам изневерен. А се надевам дека и во иднина нема да ми се случи тоа.

Знам за една, не и простив. Сигурно има уште многу за кои не сум дознал. Доколку сега девојката ме изневери (по 3 ипол години заедно), мислам дека нема да и простам, ама мислам, не тврдам.

Ne, kolku shto znam..a i ne me interesira za minatoto , taka da ne se zamaram.Loso bi bilo sega da se sluci toa ( ne daj Boze )..
..znam samo deka nikogash ne bi prostila.

Да, ме изневери дечкото со кој бев 3 години и тоа со другарка.Не простив ни на едниот ни на другиот.Се прашував долго време „зошто“?и сватив дека така требало да биде.Секое зло за добро.

Веројатно сум бил, многу пологично звучи :)
Само не знам за таков случај, така да ко да не се десило..

Не ме изневериле за тоа сум сигурен,
Еднаш сум изневерил, сум бил најголемо го*но, сум се покајал, било касно, и памет у глава, за др.

Ме имаат изневерено, сум изневерувал и така во круг.

Да. Сум била. Пред мој очи.
Простив.
Глупа сум, знам.
Ама тој шо вистина сака, простува.
Би простила, би дала уште една шанса ако навистина го сакам. Само една.

глупава не си сигурно.секој заслужува втора шанса посебно ако ја сакаш таа особа :toe:

Ехеееее, експерт сум во тоа поле. Како да преминеш преку неверство:tapp:
Да, сум била изневерена еднаш, после месец дена прекин пак се смиривме. Имаше и второ неверство, после некој период пак се смирив и после имаше трето и прекинав. И се тоа само за да сфатам дека кога некој ќе направи нешто еднаш, ќе го прави тоа и пак и пак и пак.
Глупа не глупа, тоа ти е...:pipi:

КОлку што знам јас мислам дека не сум била изневерена,речиси 100% сигурна...

Мислам дека не,а ако сум била,вистината кога-тогаш ќе излезе на виделина.

Сум била, еднаш ( мислам ) и дознав од другар откако заврши врската... сеедно ми беше, веќе не ми беше гајле за него. :idiot:

Колку шо знам јас,не... Е сеа... 100% доверба немам во никој, секогаш има простор за сомнеж... ама не бе,најверојатно не :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom