Дали сте биле изневерени?

• Креатор на темата Креатор на темата DimceY
  • Време на започнување Време на започнување
Боље е да вараш така? Него да бидеш варан :pos2: :pos2: :pos2:
И едното и другото сум ги применувал, меѓутоа сега знам дека не е така...ваљда :wink:

Ако вистински ме сака, не би ме изневерил.:smir:

Ех имаш право:smir::wink:

Боље е да вараш така? Него да бидеш варан :pos2: :pos2: :pos2:
И едното и другото сум ги применувал, меѓутоа сега знам дека не е така...ваљда :wink:

Многу јасно, а сега како, што знаеш дека не е така? Дека не е убаво да изневеруваш? Или?

ne sum dosega izneverena no koga bi bila sekundata ke si go kaze svoeto.definitivno nema da si pomine lesno.

Сум била изневерувана али полошо е кога ќе дознаам,барем за партнерот.Ама да се разбереме никогаш не враќам со ист начин.

Сум била изневерена...и тоа дечкото ме вараше со добра другарка. Осеќав дека нешто се случува и цело време пробував да правам муабет со нив околу тоа али они цело време ме лажеа и ми измислуваа разни работи Кога дознав чувствував како цел свет да ми паднал врз глава. Премногу ми беше тешко, постојано си имав некоја слика како изгледало тоа...Ми се гадеше и од двајцата и не ми беше јасно како можеа да ми го направат тоа. Но премногу го сакав и сама незнам како поминав низ тоа...После извесно време му простив, глупа сум знам!!! Но мислев дека тоа што и двајцата чувствуваме нешто многу силно и дека заслужува втора шанса, али згрешив....Никогаш јас нема да си ја простам таа грешка што ја направив...Али ми дојде памет, никогаш не би простила повторно неверство. Зашто како што кажа Крејзи ин Лав ако ме сака воопшто и нема ни да си помисли да ме изневери!

Никогаш со сигурност нема да знаеш...да можеби ќе дознаеш но можеби и не...инаку да сум бил изневерен и боли но само на почетокот ,после сваќаш дека е безпотребно да се нервираш за тоа,едноставно вртиш грб и продолжуваш со животот понатаму

toa sto ne se znae nema da povredi nikogo

kako i vo naslovot ke pisam.toa sto ne se znae nema da povredi nikogo.nie imame prmnogu konzervativni sfakanja.sto e toa varanje.ako nekoj bakne nekogo ili ako treba da se napravi nesto poveke.treba prvo da si rascistime so nasote duhovi.sekoj sekogo vara.sto mislite sto pravat vasite deckovcli ili devojki koga ke pojadat nekade na zurka.aj ubavo razmilite

Никогаш со сигурност нема да знаеш...да можеби ќе дознаеш но можеби и не...инаку да сум бил изневерен и боли но само на почетокот ,после сваќаш дека е безпотребно да се нервираш за тоа,едноставно вртиш грб и продолжуваш со животот понатаму

SFakas so F

Boli boli boli .. mislam deka nikogas nema da prestane da boli. Ako znaes pravilno da izreagiras vo taa situacija ke pomines dobro:)

Да,ме изневериле, и одма кој дознав раскинав,немам намера да си го губам времето со некој кој ме вара и кој нема почит кон мене.
Леле тоа раскинување не го забравам цел живот,сум се воздржувала 3 часа да не се насмеам,пошо почна да плаче и да ме моли да му простам:pos: ,и уште ја донесе таа да ми каже,да ми потврди дека не се смувале :nesvest: ,абе ајде бегај,не простувам неверство па што сака нека биде.

да сум била изневерена само од една личност имавме кратко раскинување но потоа му простив :toe:

Колку што знам јас, не ме изневериле.
А, ако се случи неверство - не простувам. :nenene:

Да. Сум била. Пред мој очи.
Простив.
Глупа сум, знам.
Ама тој шо вистина сака, простува.
Би простила, би дала уште една шанса ако навистина го сакам. Само една.
Грешка.Не си требало да простуваш.Ако те сакал немало така да ти напрај.
Не сум била изневерена,барем колку што знам јас.Ама 99 % сум сигурна дека не сум била:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom