Дали сте биле изневерени?

• Креатор на темата Креатор на темата DimceY
  • Време на започнување Време на започнување
Sum bila izneverena ali ne se zamarav mnogu zasto i jas go pravev istoto. A i ne sum tip koj se vrzuva pa zatoa i ne mi znaci.

тој што е изневерен секогаш последен дознава или воопшто нема да дозмнае затоа не можам да дадам коментар

тој што е изневерен секогаш последен дознава или воопшто нема да дозмнае затоа не можам да дадам коментар

Да, јас така последна дознав. И многу е лошо сите околу тебе да знаат, а ти да дознајш после 1,2,3,4 месеци па и години подоцна. Ама не го опростив, нема ни да опростам. Тој што сака, не изневерува. Мислам ако се работи за асолен тип, не некој "фраер"..

Сум бил изневерен ама затоа после тоа типката многу жалеше. Иначе да се разбереме, јас не и напраив нишо, она сама си свати шо напраила и се каеше и тако даље али јбг, не доби втора шанса :)

Бев еднаш и простив, но бидејќи продолжи врската со сомнежи, брзо заврши. Не ми беше кажано, сама се посомневав и три пара опинци искинав додека ми призна, ама вредеше. Да не беше тоа, денес ќе бев омажена со него.:uvo:
Немало други пати кога сум се сомневала, но неможам и со сигурност да тврдам дека не сум била пак изневерена. Во денешно време и со овој памет, "среќен" би бил тој што би ми го направил тоа.:pipi:

Могуче.
Никогаш не дознав дали ме изневериле или не, но сепак не би да простам, не зошто нема да го сакам или зошто ќе ми смета тоа што го направил толку многу, туку едноставно нема да го поднесам допирот негов на мене повторно, гадно ќе ми биде.

Да сум била изневерена мн пати и јас сум изневерувала само разликата е во тоа што јас секогаш ги фаќав на дело а тие мене не па го имав тоа задоволство да глумам повредена девојка во стило на “како само можеше да го направиш тоа јас никогаш не би те изневерила, ти немаш душа и сл“ колку и да не сакате после вакви реченици и неколку fake солзички ке ве грицне совеста :)
bitchy a ? :)

за еднаш сум сигурен, нема врска шо било одамна
за уште еднаш не сум сигурен зш она не признаваше макар што јас и признав дека ја изневерив еден куп пати (немам докази никакви, само сомнеж)

95% сум сигурен дека не сум бил изневерен до сега (се надевам така и ќе остане)

Али затоа моето мого гласи:

Изневери ја девојката уште на почетокот, за потоа ако те изневери она да знаеш дека ти многу порано си и набил рогови :helou:

Ne znam i ne me ineteresira dali me izneveril,niti pak znam kako bi reagirala.Nikogas ne sum se zanimavala so razmisluvanje na temata Neverstvo.Denes sekoj nekogo vara,znam samo deka ne veruvam nikomu .

Da bev izneverena i kako sto kazaa nekoi prethodno posledna i doznav.Mi bese pretesko zatoa so go sakav no najtragicnoto od se bese so me imase iznevereno so moja "drugarka" taka da toa bese silen udar za mene.Nikogas ne sum mu prostila, mislam mu imam prosteno zaradi toa so go napravil no nikogas ne sum mu se smirila.Sea ponekad moze ke napraam muabet ona najobicen no niso poveke od "so prais, kako si" i to. Iako sakase da se smirime, i napravi mnogu raboti za pak da bideme zaedno djabe mu bese se i na kraj svati deka ne e mozno da mu se vratam i deka podobro bi bilo samo da me ostavi na mira bidejki barem tolku zasluzuvam.No toa e zivotot jbg od sopstveni greski se uci najmnogu

бев и тоа несакајќи дознав не не простив затоа што тао го рачунам за предавство а еднаш предавник засекогаш предавник

Да се биде изневерен и да изневериш оди заедно а целата работа се вика љубов.
Единствено што можеш да имаш е разбирање.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom