Дали сте биле изневерени?

• Креатор на темата Креатор на темата DimceY
  • Време на започнување Време на започнување
Not that I know :) Што не значи не, само значи дека ако сум била, не сум дознала.
А и да дознаам сега за некој од бившите партнери, не би ми значело многу, секако се бивши.
За сегашниот партнер важи друга политика :icon_lol: Не би простила неверство во ниедна ситуација и под никакви услови.

Мислам дека не :) И не би простила...

Ваљда не...:toe:
Ама којзнае...ако не ја/го фатиш на дело...џабе е ако негира...можеш само психа да си заебеш.:)

Досега не сум била изневерена (барем така ја си мислам).Ама мислам т.е пречуствувам дека такво нешто дека ке се случи.А тоа никогаш ама баш никогаш нема да простам па макар и да е последниот дечко на планетата.

Да, сум била и веднаш штом дознав ја прекинав врската. Ептен е грдо некој така да те предаде на некој начин.

Па дали:)
1.Врската беше при крај и се чекаше денот да пукне.Знаев дека почнал да се гледа со бившата,моите другарки се појавуваат само кога не треба :icon_lol:.Кога не сретна она на улица,ги прашав како си поминале,незнаеа каде да гледаат,баш беа слатки:icon_lol:Го чекав само тој момент,иако знаев веќе некоја недела.Нормално раскинаме како пријатели.
2. Со детето бев заедно неполн месец,а он ја измувал школската моја,која беше прилично паметна,па се испофали како си поминала претходната вечер,со име и презиме :icon_lol:
3. Е овој случај навистина болеше.Врска од 7 месеци,човек кој навистина многу ми беше под кожа.Кога се освестив,он веќе беше женет.Преболувањето траеше скоро две години :icon_lol: Нормално,очи несакам да му видам.
Барем научив некоја финта плус,како да си ги полираш роговите:vozbud:

сум бил да...
одма и реков shmek off и fuck off на таа шо ме извара...

sum bila izneverena mi kazuvaa ama ne veruvav .. koga pukna vrskata pak mi kazaa so fakti ,go viknav mu se razvikav sekako i go napraviv od se podole .. potoa mu prostiv ama samo mu prostiv i po 2 dena si fati druga.. ne mi e krivo zs i jas go izneveriv :D:D:D:D

Da...i prostiv..i posle uste ednas..pa pak uste ednas..toa e slepa ljubov..prosta..no staviv kraj sepak ni jas nemozev da trpam poveke

sum bil ama sve se vraca sve se placa, ja vidov pred nekoj den oruznela eee sto ti zencko, ko cveke, sea e cveke utre odma ovenue, i taka pravdata se zadovoli, ja momak u najbolje dane (poso neli i Tose nas vikase najbolji je momak na 40 g na Vrteleska koa bese), i vikam pukni moli placi vreme ti isteklo he he.

iskreno da vi kazam vo prethodniot decko toa bese preeeeed 2 godini...zaso sega sum so drug veke dolgo vreme ne sum bas sigurna ,,,slusnav deka se desilo nesto so edna sto mu se svigase i znaev deka mu e ljubov od mal...vrska neam a i da vi kazam ne me povreduva zaso e odvratna...

Не, колку што знам. Со оглед на тоа што во животот сум имала 4-5 врски, и тоа две од нив по месец дена, не верувам. Иако, можеби поголем е потенцијалот да сум била изневерена во врската која ми траеше година ипол... Сепак, нека му е на чест доколку имало нешто. Има причина зошто луѓето не се дел од твојата сегашност и иднина.:pipi:

...Бев излажана, изневерена толку многу пати, што веќе станав имуна на страдањето, што ми остави и трајни последици и ден-денес...:kesa::toe:

...Бев излажана, изневерена толку многу пати, што веќе станав имуна на страдањето, што ми остави и трајни последици и ден-денес...:kesa::toe:

Mozam da zamislam kako ti e...Stvarno e bed koga nekogo tolku sakas i ke mu dades poverenje i ke ti go napravi toa!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom