Дали си вработен?

• Креатор на темата Креатор на темата elninokv
  • Време на започнување Време на започнување

дали си вработен

• НЕВРАБОТЕН

Гласови: 18 14,0%
  • ВРАБОТЕН ВО АДМИНИСТРАЦИЈА

Гласови: 8 6,2%
  • СТУДИРАМ/УЧАМ

Гласови: 61 47,3%
  • ВРАБОТЕН ВО ПРИВАТЕН СЕКТОР

Гласови: 24 18,6%
  • САМ СВОЈ ДИРЕКТОР

Гласови: 15 11,6%
  • НЕ БАРАМ РАБОТА,ВУЈЧЕ Е ВЛАДИКА/ОЏА

Гласови: 1 0,8%
  • МЕ ИЗБРКАА,НЕОДАМНА

Гласови: 2 1,6%

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Сам свој директор.Се занимавам со производство на уметност.

Ваљда за 3-4 год. нема да зависам од администрација, ќе си бидам Сам свој мајстор :D, ќе си отворам адвокатска канцеларија...здравје, ќе покаже времето, сега е битно да се завршат овие магистерски студии, па правосуден после, па стажирање малку и така...:smir:

Ваљда за 3-4 год. нема да зависам од администрација, ќе си бидам Сам свој мајстор :D, ќе си отворам адвокатска канцеларија...здравје, ќе покаже времето, сега е битно да се завршат овие магистерски студии, па правосуден после, па стажирање малку и така...:smir:

Ќе сметам на тебе некогаш до колку би имал потреба од правна помош. Со среќа!

Ќе сметам на тебе некогаш до колку би имал потреба од правна помош. Со среќа!

Охоо, особено во уметноста, кај интелектуалната сопственост има доста работа,се уште неразвиена област е тоа. Ќе биде:wink:

Охоо, особено во уметноста, кај интелектуалната сопственост има доста работа,се уште неразвиена област е тоа. Ќе биде:wink:

Фала, ќе го имам во предвид тоа. Јас сум „добропамтило“. Се разбира за тоа следува и уметничка награда.Се во свое време.:helou:

rekov jas.."drzava" na "umetnici" od site vidivi i podvidivi i "advokati" raznorazni...:) , a nema ni eden sto moze da mi pravi servo aktuatori...voopsto, a ne pa so cena koja "se jade".... :)

Апсолвент - Педагошки, месецов ќе барам работа по школиве.

segasen student, nevraboten vo buducnost :toe:

Невработен дипломиран правник,моментално пополнувам места по кафани и кафичи,до кога ке трае,незнам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom