Дали си вработен?

• Креатор на темата Креатор на темата elninokv
  • Време на започнување Време на започнување

дали си вработен

• НЕВРАБОТЕН

Гласови: 18 14,0%
  • ВРАБОТЕН ВО АДМИНИСТРАЦИЈА

Гласови: 8 6,2%
  • СТУДИРАМ/УЧАМ

Гласови: 61 47,3%
  • ВРАБОТЕН ВО ПРИВАТЕН СЕКТОР

Гласови: 24 18,6%
  • САМ СВОЈ ДИРЕКТОР

Гласови: 15 11,6%
  • НЕ БАРАМ РАБОТА,ВУЈЧЕ Е ВЛАДИКА/ОЏА

Гласови: 1 0,8%
  • МЕ ИЗБРКАА,НЕОДАМНА

Гласови: 2 1,6%

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Невработен дипломиран правник,моментално пополнувам места по кафани и кафичи,до кога ке трае,незнам

Odi barem popolnuvaj mesta u kafici kade odi i ministerkata....gleam meraklija si na "vnatresni", pa moze ke te zabelezi..........znae kako e i nea taka ja "zabelezaa" ednas... :)

Таја криза ште ни разкаже играта на всички.Помнете ми думата колко повече пот'ваме икономически толко повече ште се плјукаме на форумите

не е точно...вработен...

ПУ....

Вработен во приватен сектор скоро 2 години + постдипломец

П.С Среќна Нова на сите и се најубаво :xmas1::party3:

Учам 2ра год средно рано е за работа :smir:

Ни орел ќе лета ни ружа ќе цвета само Лавче ќе шета !
УМС на Вмро Дпмне :vozbud:

ако си 2ра год средно значи си околу 16 год т.е. малолетен
а потписов твој како да вика дека си од УМС на ...

има ли некој правник на форумов или студент по право да ми одговори дали е ова легално и дали е злоупотреба на малолетници за остварување (на како сакаш крсти го)
(нормално под услов членов на форумов да не е иден туку сегашен член на унијата, бидејќи потписот може да значи само симпатизер, ама и да е тоа, сепак е трагично)

а што се однесува до темата, јас сум земјоделец

Учам (на факултет сум) и + работам!

Невработен.
Запишав постдипломски на Економски.

ако си 2ра год средно значи си околу 16 год т.е. малолетен
а потписов твој како да вика дека си од УМС на ...

има ли некој правник на форумов или студент по право да ми одговори дали е ова легално и дали е злоупотреба на малолетници за остварување (на како сакаш крсти го)
(нормално под услов членов на форумов да не е иден туку сегашен член на унијата, бидејќи потписот може да значи само симпатизер, ама и да е тоа, сепак е трагично)

а што се однесува до темата, јас сум земјоделец
Нема зошто правник или студент да одговара на прашањето затоа што мене никој не ми се јавил и да ми рече Пио пиши го тоа во потпис т.е никој не ме злоупотребил и не сум член на УМС туку имам роднини во претседателството во УМС :pipi:

Вработена во приватен сектор.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom