Дали си вработен?

• Креатор на темата Креатор на темата elninokv
  • Време на започнување Време на започнување

дали си вработен

• НЕВРАБОТЕН

Гласови: 18 14,0%
  • ВРАБОТЕН ВО АДМИНИСТРАЦИЈА

Гласови: 8 6,2%
  • СТУДИРАМ/УЧАМ

Гласови: 61 47,3%
  • ВРАБОТЕН ВО ПРИВАТЕН СЕКТОР

Гласови: 24 18,6%
  • САМ СВОЈ ДИРЕКТОР

Гласови: 15 11,6%
  • НЕ БАРАМ РАБОТА,ВУЈЧЕ Е ВЛАДИКА/ОЏА

Гласови: 1 0,8%
  • МЕ ИЗБРКАА,НЕОДАМНА

Гласови: 2 1,6%

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Студирам и работам,повеќе работам додуша :)

Таја криза ште ни разкаже играта на всички.Помнете ми думата колко повече пот'ваме икономически толко повече ште се плјукаме на форумите

Ѕверу еден полуписмен...иронии глупости срања...сакав да кажам дека анкета околу вработување нема благе везе со политика
Де бре нова година, прв ден,...вака ли ми честиташ. Немаше иронија во моето мислење..барем..ја не го напишав со таква намера. И мене не ми е јасно..од каде ја вметнал политиката.. :) Али..во секој случај беше во позитивна смисла :)
BTW.. Вработен во приватна фирма/ во стадиум пишување на дипломска.. Со овој статус веке 1 год и 3 месеци.

trebase da s e stavi i rabotam vo ilegala, na crno, i vraboten ama neosiguran,greskaaaaaaaaa

Вработен во Гвујовата МЕГА администрација,само 500 евра плата некако малку за почеток.Да се надеваме дека Трајко ќе ги потстегне ова приватнициве да даваат повеќе,оти вака не ни се исплаќа ни за потпис да одиме ебаго.:toe:

Учам 2ра год средно рано е за работа :smir:

Cicam pari od stranski izvori. Tie so macat maka so recesii i hipotekarni krizi davaat nekoj cent i za mene ovde. Prekrasno.

Јавна дејност...со приватна сопственост

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom