Дали си "муфте" / "гагаџија"? :)

• Креатор на темата Креатор на темата .....
  • Време на започнување Време на започнување
Па кога се може зошто да не?Сум муфте,не многу големо ама па затоа и давам ама и гагам :wink:

зависи за што се работи, во секојдневие не сум али ми се случува некогаш да ми дојде да барам нешто

Уште не сум дочекала да се гребам за нешто. :) А муфте/гагаџија... Ми се случило да влезам негде туку така, да добијам гратис жетончиња или тура текила, или гратис влезници кои не секогаш ги искористувам. Ако е чкарт концерт или свирка ги давам на некој што сака. Инаку да трчам и колам и молам и да се заканувам со самоубиство за нешто џабе да земам, не.

Boga mi ne sum gagadzija,no koga ke mi dadat nesto gratis ili poklonce vo nekoja prodavnica bez pari zosto da ne go zemam pa site luge si zimaat pa sto ne i jas?Me raduva koga nesto nekoj ke mi dade sitnica da e,no ne deka ne spijam doma za da mislam sto od koj da drpnam ili izgrebam.Sto si imam si imam ,ako nemam nemam i kraj.

Зависи од персоната.. Ако знам дека има доста.. Се гагам на велико..
Додуша и така си се гагам чат пат.. Ама од некои таканаречени енџој фаци (кој учел у ГУЦ сфаќа) се скапуем гагање цицам ко ненормална дур може и неможе..
А иначе вака знам да се гагам чат пат ама не претеруем.. :pipi:

Само за цигари се гребам. Друго нешто не сум имал прилика иако обожавам гага.

Уф, за мастики,за 5 денари, за 10 денари ако ми требаат за да не растрошувам моја стотка обавезно се гребам али за други ствари не баш...:)
А мене па некој ми се гребе за материјали за факс, домашни,и коекакви други потребштини и тоа знае да ме курчи пошо ја сум се трудел да го напраам,а некој си го ладел цело време па сака така да се се изгага...
Не е дека сум себичен, само си го ценам својот труд...

Гагач сум само кога немам нешто како мастика, цигара, 10 денари...ама ретко.

Najjak muftedziski moment mi e koga toj se drpa po dzep da plati, a ti ko devojka gi vagas parite pred nego i go tepas so pogled na najgolem seljak....A toj kutriot se raduva sto neplatil:wink:
Najbrza procenka za eden tolku "siromashen" decko...........

:vozbud::vozbud: бев со едно девојче еднаш у мекдоналдс....и вадам ја да платам 150ден за двајцата, и она вади...ке се испотемавме кој да плати...и на крај,ја платив, и ми ги дае она парите за нејзиниот хамбурер,а со нив и купив подарок шо сама го избра...

иначе не пушам цигари,а и да пушам,нема шанси да се гребам....највеке ме нервира кога глеам другар дека има пари,не купуе за јадење, и вика ејјјј брат добар хамбургер имаш,дај гриз!!! елелле тогаш пукам од нервоза!!! не сум гагаџија/гребатор, добро,понекогаш на дота коа играм со снајперот,обавезно гагаџија испаѓам..:pos2::pos2:

зависи за шо ако се дава користам, или кога идам на роденден ако има голема сметка да се доливам со пиење не го правам тоа ако ми тргне одиме додека има, ако не оди баш добро не форсирам...кога си на гага тогаш ти е најслатко :smir:

ако немам пари знам да се изгагам за нешто, ама ако имам пари не се гагам...

Не сум муфте.Можеби во некои ектремни ситуации.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom