Дали си "муфте" / "гагаџија"? :)

• Креатор на темата Креатор на темата .....
  • Време на започнување Време на започнување
Muftedzii, gagadzii i grebatori isto sranje........Brej me iritiraat ko Evreite Hitlera:wink:

Nc! Nekjum gagadzii i ne se gagam...epteeen sea nekad koa moram :wink: inace ne :)

Не сакам да се гребам од никого а и не го правам тоа. Чувствувам одбивност кон таквите појави.

POniska rabota nema toa se luge bez dostoinstvo i bez domasno vospituvanje... ja obicno im davam i gi gledam do kaj im se granicite na alcnosta ama gi nema ... spremni se da gi tretiras kako pesovi samo da fatat uste nesto gaga... grevovi sramovi

Najjak muftedziski moment mi e koga toj se drpa po dzep da plati, a ti ko devojka gi vagas parite pred nego i go tepas so pogled na najgolem seljak....A toj kutriot se raduva sto neplatil:wink:
Najbrza procenka za eden tolku "siromashen" decko...........

Па понекогаш може да ми се случи да се изгребам од некого за нешто и тоа најчесто за цигара,но сепак таквите работи не ми се допаѓаат.Повеќе се гагаат на мене,но до одредена граница,сепак:).

Ne ne, ne sum gagadzija i ne sakam da iskristuvam drugi koi imaat nesto koga jas go nemam.
A mene kolku samo mi pravat taka, leleeeee. Za drugo ne, ama za mastiki-nemozat cel zivot da mi se oddolzat.

Не сум човек што сака да се гребе.Ретко,многу ретко во животов сум се гребела за цигара,ама обавезно сум враќала.
Се осеќам непријатно да се гребам и не сакам да земам од другите.
Инаку често се гребат луѓето од мене...

samo koa nemam cigari se grebam :) t.e. se gagam

Site ste se fatile za cigari ... pa toa ne e opasno normalna pushacka rabota aj da razberes nekoj sto nema greota da ne mu daes cigara ...

ama gagadjii se drugi tipovi kolku davas tolku zimaat ne znaat da kazat ne , abe imav drugar za sramovi zivi... ideme na odmor go nosam so mene so edni Srbi bevme . I mu vikam nemoj da me brukas pred niv ako nemas mene ke mi kazes ke ti dam jas od niv ne zimaj pa ni da ti nudat...

Abe jok , koga zema se se prai edna tuzna faca demek nema sto da pie demek gladen e , demek nejke

I srbinov go nudi

jeli brate sta ces da pijes

votka viski sta ?

I ovoj ... demek usrameno votka

ovoj mu vika mene mi namignue

jel veliku ili malecku ?

Ovoj veliku veliku abe u zemja da propadnes ... koi bedi od luge se toa znaci bez dostojanstvo

I posle ovoj mi vika ama gi poebav Srbive , sto ceh im napraiv brej 20 evra lapnav gaga

Bruki da ti se smee narod , i posle sakame da ne cenat e kurac ke ne cenat so takvi

:ne:од гага стомак не боли,така викат кај нас.колку и да јадеш и пиеш од муфте (гага) стомак не боли:party1:.иначе јас не сум гагаџија..ни па сакам да бидам.абе нема послатко од тоа да си јадеш,пиеш и сам свој г-дин, да си платиш.

За алкохол у парк ауууу! :) Абе коа имам пиво давам, коа неам барам тоа ти е :) Коа е гага и киселината е блага х)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom