Дали се успивате наутро?

• Креатор на темата Креатор на темата marija aleksova
  • Време на започнување Време на започнување
Аууу секој петок сум запишан на први час треба да одам на наставнички поради тоа:pop::salut:

неееее... така ви се чини.. најчесто се успивам за втора смена... такада за прва не ни станувам :)

Имало и денови кога не сум слушнал ни будење ни бутур,раката махинално во сон ми иде да го изгасам телефонот дур звони,исто во сон имам лажено дека не треба да идам нигде(ни одложија/губиме/не работат денес/)итн.
Од друга страна па ми се има случено и сам да станам пред предвидено време(денес сабајле на пример). :)
Ваљда ми зависи од важноста на настанот ли ебемлига како да кажам :icon_lol:

во основно секогаш станував во 7 и 30 и тргвев за нашколо во 8 и 5-10, а часовите започнуваа во 8. И сите неоправдани од каснење ми беа. Сега малце во средно си воведов некој ред, ама пак ко ќе не сум убо наспана тешко се будам:kesa:

Ретко, ептеен ретко. Ако мислам дека не можам да станам самата, ќе си наместам аларм, а и на аларм веднаш станувам.
Ретки се случаите кога ќе го преспијам алармот, ама тогаш ептен ми се спиело :)

Obicno ne se uspivam,no koga ke mi se sluci da se uspijam(obicno od premor)me nervira sto sum go prespal denot

Многу ретко,али кога и да треба да станам порано, го местам алармот и мака немам:)

Скоро секој ден пошо се касно легнувам:) Ужас е сабајле, очи не ми се отвараат!

многу ретко.....и да си легнам доцна, штом го слушнам алармот рипам од кревет!!!!

Денес ми е роденден со целото мое семејство ќе одиме во центар на пица и др работи ,среќна сум

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom