Дали се успивате наутро?

• Креатор на темата Креатор на темата marija aleksova
  • Време на започнување Време на започнување
Секоаш обавезно :tapp: и нон стоп касним :uvo:

Па никојпат не сум си се успијал само кога ке си легнам во 02:00. Тогаш во 8 ке станам .. и не одам на училиште..:pos2:Ке си гледам :tv:.
Или пак ке си заспам пак.Бтв иначе во 23:00 кога си легинам, НИКАКО.:pos2:

За жал многу често.. И редовно се карам со мајка ми пошо каснам у скул

Се успивам понекогаш ама намерно...тоа кога имам некој тежок тест:vozbud:... инаку не ...по обичај ставам навреме:pipi:

И сеуште се успивам наутро,без разлика на сите обеќања кои ги имам дадено :kesa:

Хахаха. Темава ко за мене.
Немате претcтава caмо колку. Mиcлам, можам да ви кажам.. cекој ден! :po:

Секогаш се успивам, тоа ми е зашто морам да се доспијам.Секогаш си викам ај уште малку

ако треба да прам нешто интересно тој ден ... со задоволство станвам кога и да е...
ама за на училиште... ме станва мајками и се влечкам јас по земја и офкам...
и мии вика... и после немам време да се спремам... :pos2:
а у последно немам станато за на тренинг ни една сабота... во 9 сум.... :toe:
немам желба никаква.....

Се успивам кога имаме досадни часови у школо и кога е ладно многу:) често не одам први час а ако ми се спие многу си продолжувам со спиење уште 3-4 часа и после се расонувам гледам :tv: седам на ком... и ги пречекувам другарите од школо и на кафе да ми раскажат дали сум испуштил нешто интересно :):).
А кога имам некоја обврска... колку и да ми се спие и да ми е ладно ако ми е од корист одма станувам за 5 минути сум измиен облечен тип топ:)

Леле како ми ја погодивте темава!!!:vozbud:ДА,ДА И ДА цел мој живот се успивам и каснам секаде па дури на работа!!!Среќа што си имам прекрасна колешка која многу ме сваќа(а ич не касни) па не ме кара...:nesum:

Јас пред 2 АМ не сум заспана и станувам во 7, ама и никогаш не преспивам, не сакам време да губам во спиење :nenene:Сакам да го искористам времето дома, во почетокот кога се вработив преспивав и само што ќе се разбудев, дошло време пак за на работа:nesvest:. Сега се навикнав, така да и 3 саати сон ми се доволни (ама да ми ги видиш очиве :kesa:)
П.С. Не се успивам, ептен ретко ми се случува...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom