Дали се успивате наутро?

• Креатор на темата Креатор на темата marija aleksova
  • Време на започнување Време на започнување
Јас пак, кога ми звони алармот, само го откажувам(значи кога сум поручек само), претискам на едно копче и имам уште 10 мин. Ми се случувало од 9ипол, до 11, се да откажувам за 10 мин - Мизерија.
И да, често ми се случува да се успивам. :kesa:

isto i ja, komaj svak d´n se uspivam, pola sat porano mi zvoni alarm ali džabe, dok ne projdev 3 alarmi nema šanse da stanu
:toe::toe::toe:
zaebano e kd ke se osvestis posle 4. ili 5. alarm t.e. 10-20 min pokasno
USPAJA SAM SE!! :kesa::kesa::kesa:

Ако си легнам касно се успивам, ако си легнам таман ке си станам, многу ретко да се успијам.

Јас и да не се успијам, ќе каснам кај и да е...Проколната сум со вечно каснење...Инаку прилично често се успивам...:)

Ретко се успивам. Ретко каснам. Не е штреберство и напнатост. Сплет на околности и карактер.

Никогаш не се успивам, кога треба да станам рано, станувам без некоја поголема потешкотија :helou:

Dodeka odev osnovno i sredno nemase sansi od pricina so baba mi me budese i ne dopustase da si prodolzam...e sega sum na fakultet so nezadolzitelni predavanja taka da ako ima mnogu rano lekcii ne odam:)) Inaku ako e nesto vazno nema sansi da se uspijam

Па не баш ама ако се успијам брзо се мијам се облекувам и на време стигам.

Порано ич не се успивав, ама во последно време многу сум уморна и малку спијам, па секој ден сé покасно и покасно станувам:kesa:

А си имам поставено минимум 10 аларми на секои две минути пошто исклучувам и си продолжувам, ако треба да станам во 7 првиот аларм ми е во 6.40. Последнава недела ниеден не памтам да сум слушнала... кома сум до даска!

jas nikogas ne sum se uspivala a ni sega, ko naviena sum duri nekogas i predvreme se budam a sega stanuvam vo tekot na nedelata vo 5 i 30 ama zatoa za vikend spijam po 16 h
. :vozbud:

Ретко ми се дешаваат такви работи

Ауууууууу.. Шо да ти кажам.. Шо се вика не можам да поминам една недела у школо а да не се успијам [башка само прва смена идеме..]. Ретко онака кога да не се успијам.. Причина : Легнување касно..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom