Дали се успивате наутро?

• Креатор на темата Креатор на темата marija aleksova
  • Време на започнување Време на започнување
Sreka golema sto alarmot mi zvoni na sekoi 5 minuti i sakam nekam moram da stanam zs me faka nervoza kaj i onaka sum nervozna na sabjle mi ide da go iskrsam telefonot........a vo princip ne se uspivam

Денеска се успав -.- закаснив на физичко,прв час,нов професор = само што стапнав в сала: ИЗЛАГАЈ НАДВОР :pos:

прашањево можам да си го преформулирам во:Дали воопшто станувате сабајле?:pos2::pos2::pos2:Одамна не сум станал со кокошкине а не и планирам:pos2::pos2:

не се успивам секогаш станувам дури и пред време како часовник сум станувам пред да ми звони алармот

Сега во прва ќе видам дали ќе се успивам , во основно бев прва смена цело време и не се успивав поради тоа што мајками ме будеше :pipi:

..да:vozbud::vozbud:па шо д апраем ..ми се спие..и увек касним..не баш увек ама 60% од све на све..ДА..:toe:

Се случува да се успијам,ама многу ретко...тоа кога сум уморна многу,па топ не ме буди. Обично се будам 15 минути пред да ми ѕвони алармот,па тие во тие 15 минути уште 15 пати ќе погледнам колку е саатот додека станам:pos2: и го исклучувам алармот пред да ѕвони зошто ме ежи мелодијата(а намерно е ставена)Многу процедури :pos2:

mn pati, ama jas si sum kriv za toa.
nikoj ne me tera da si legnuvam vo 3:00AM taka?

Пааа...токму сабајлево ми се случи да се успијам...требаше да будам една другара она да не се успие...ама излезе обратно...она мене ме будеше...Иначе не се успивам често...само тогаш кога до раните утрински часови дремам пред компјутер, а утредента сум 1 смена во школо:)

Многу ретко. Одамна не ми се има случено.

Се случува да се успијам,ама многу ретко...тоа кога сум уморна многу,па топ не ме буди. Обично се будам 15 минути пред да ми ѕвони алармот,па тие во тие 15 минути уште 15 пати ќе погледнам колку е саатот додека станам:pos2: и го исклучувам алармот пред да ѕвони зошто ме ежи мелодијата(а намерно е ставена)Многу процедури :pos2:

Е е е.
Исто и ја.
Прво ко робот, редовно отворам очи 10 минути пред да ѕвони алармот и после го гасам, ама продолжувам да легам и гледам на саат на секој 2 минути... И нормално станувам на време.

Какво успивање бе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom