Дали се сметате за секси?

Дали се сметате себеси за секси?

• Мажи: Секси

Гласови: 134 42,5%
  • Мажи: Не

Гласови: 73 23,2%
  • Жени: Секси

Гласови: 92 29,2%
  • Жени: Не

Гласови: 16 5,1%

• Вкупно гласачи
    315

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
А кој не е секси, па и "најружниот" човек на планетава поседува нешто секси во него, макар и најмал детал било тоа. И за тоа дали си секси треба делата да покажат и другите да го потврдат, јас можам до сабајле да се фалам ама џабе ми е ако девојкиве шо ги шмекам не го кажат тоа.:wink:

Спирка

Чорбаџиска Кучка
Член од
1 октомври 2008
Мислења
394
Поени од реакции
14
Сеуште не сум сретнала човек, кој самиот себеси си се смета за секси. Сето тоа повеќе е како ѕид кој истиот го создава за да ги привлече другите.

GrD

Член од
27 октомври 2008
Мислења
289
Поени од реакции
5
IIIIIIIIII Toa kako sum seksiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D.
Samo nikoj ne mi veruva :D.

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Нема опција-незнам :toe: најдобро е другите да те оценат...така е најдобро мислам :smir:

Marionka_z

Omnia mea mecum porto
Член од
16 јануари 2009
Мислења
208
Поени од реакции
29
Најдобро е другите да ти кажат дека си секси, така и повеќе ќе ти годи. А и сам ако си речеш дека си секси, не е страшно, си се сакаш себеси и си имаш поголема самодоверба. Само без претерување.

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Офкорз дека се сметам.. Нарцис на мајка..:pipi:

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
a koj ne se smeta za sexsy ako nekoj taka misli znaci deka licnosta e vo depresija
moras da bides optimist deka koga togas tvojata sexsibilnost ke dojde do izraz inace cao gaci

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
ne vikam ne :smir: ali onda ne moze fredy kruger da e sexsy il dr frankenstajn vakvite faci se manijaci vo 75% od slucaite za srekja kaj nas vo mkd nema grd coek ili retko retko grd makedonec nasata nacija e mozebi edna od najubavite iako nie mn malku se interesirame za toa

Член од
6 мај 2006
Мислења
611
Поени од реакции
50
секси дефинитивно, полна сум со самодоверба кога ке се дотерам и излезам.. а кога гледам дека одредени особи од спротивниот пол реагираат на мене егото ми расте многу. :pipi:

Член од
24 јуни 2008
Мислења
1.705
Поени од реакции
75
секси дефинитивно, полна сум со самодоверба кога ке се дотерам и излезам.. а кога гледам дека одредени особи од спротивниот пол реагираат на мене егото ми расте многу. :pipi:
Само егото ти расте ?

Kajgana Shop

На врв Bottom