Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вака сега,бидејки гледам како што има низ целиов свет така и низ форумов,разни ватрени навивачи душа даваат за својот омилен клуб,се караат тепаат,расипуваат пријателства,запоставуваат фамилии...Зашто? Која е поентата,целта: Никој од нас не добива ништо,а они победиле изгубиле си ги полнат џеповите...
Грешка си колега...Убивам за Интер,што би се рекло...ама не знам која е поентата,бидејки постојат луге стварно што убиваат за нивниот тим,а за возврат не добиваат ништо
Се имам степано со еден нашколо пошо ми јадеше лајна за Челзи нон стоп. Добив нешто од тоа? Само помодрено око, но сепак ќе го бранам Челзи секогаш.
Твое мислење, а ќе ти потврдат и други навивачи со душа дека вреди.Ама некогаш може нема да поминеш толку лесно,само со модрица по око...не вреди друже
Вака сега,бидејки гледам како што има низ целиов свет така и низ форумов,разни ватрени навивачи душа даваат за својот омилен клуб,се караат тепаат,расипуваат пријателства,запоставуваат фамилии...Зашто? Која е поентата,целта: Никој од нас не добива ништо,а они победиле изгубиле си ги полнат џеповите...
Jaс навивам за ФК. Милано (ама Кумановското) од 2 лига што еи сум ватрен навивач. Душа давам за нив!
![]()
![]()
![]()
![]()
Што со тоа?