Дали се нервирате кога гледате фудбал?

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување

Дали се нервирате кога вашиот фаворит губи?

• Да

Гласови: 180 88,7%
  • Не

Гласови: 13 6,4%
  • Како да не...Ми е гајле!

Гласови: 10 4,9%

• Вкупно гласачи
    203
Статус
Затворена за нови мислења.
ja sum za milan i za makedonia:D a ako gleam kako gubat mn se nervirammm

kako da ne se nerviras koga tolku muski na edno mesto nikad taka ne bi trcale za devojka. A do sega nemam videno topka podobra od devojka!?:)))):tapp:

ja ne se nerviram ama zatoa decko mi eden den moze da dobie i srcev udar od nervno gledanje fudbal:vozbud:

зависит од расположението понекогаш да понекогаш не

se nerviram koga gubi bayern epten mnogu i koga gubat nasite reprezentacii!!

Се нервирам секогаш кога не им оди на Јуве

Абе прашањево е малку чудно. Кој не се нервира бе? Особено тие шо ставаат у кладилница највеќе

И тоа како се нервирам! За Рома особено како се нервирам, зш Италијанско првенство, па се е сомнително па ова па она!

:nerv::nerv::nerv::nerv:

Се нервирам нормално.. Викам, пцујам.. Па посебно ако гледам во друштво и да ме заебават тие околу мене :)

Ако губи Милан и фрлам све дома шо ке ми се најде при рака

pa normalno, ako ne se nerviram, togas za djabe gledam fudbal

Pa naravno koj ne bi se nerviral. Na pr. koga gobi manchester utd i use koa na cela muka nekoj me zaebava stanuvam epten nervozen. Ali manchester osvoi anglisko taka da nema pricini za nervoza.

Вреди ли да се нервираме?

Вака сега,бидејки гледам како што има низ целиов свет така и низ форумов,разни ватрени навивачи душа даваат за својот омилен клуб,се караат тепаат,расипуваат пријателства,запоставуваат фамилии...Зашто? Која е поентата,целта: Никој од нас не добива ништо,а они победиле изгубиле си ги полнат џеповите...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom