abe nevredi da se nervirame no jas postojano se nerviram ako izgubi mojot tim no sepak ova sea so e ne e kako onoj fudbal vo vremeto na pele ABE LUGE SEA SVATETE SE MESTI U FUDBALOT tolku kvalitetni timovi kako man utd eve go zimam za pr izgubi sega od siti eve MORA KLADILNICITE DA SI GI POVRAKAAT PARITE ZASTO AKO E ZA TOA REALNO TIE SE SAMPIONITE BARSA MILAN LIVERPUL JUVE MAN UTD CELZI INTER ARSENAL ako bese taka nemase da postojat kladilnicite SOVREMENI KAZINA GI VIKAM KLADILNICITE JAS I ZASTO SAMO KLADILNICI IMA VO ANGLIJA ZASO NAJGOLEMITE PARI TAMU SE VRTAT
Не вреди да се нервираш за клуб од пичке си материне (Милан, Манчестер, Челзи, Реал). Вреди да се нервираш за своја репрезентација. Едини тим за кој навивам од се срце и е Македонската репрезентација, ма колку и да не ја бива, зашто вреди да се нервирам за неа.
аман бре луѓе ќе се нервирам за манчестер, челзи, милан, ливерпул или барселона! искрено ме заболе таквото за сите странски тимови, единствен тим за коишто се нервирам е вардар и македонската репрезентација, а за пацерски тимови за кои шансите некогаш во животот да ги видам како играат во живо се 0,000000001% како што кажав ама ич не ме боли стојко
Ма многу се нервирам бе.Посебно кога губи Ливерпул на пример.Може цел ден да ми се расипе само поради тоа.И да пагам у бедови после.А па после па и коа ме заебаваат...е тогаш сум посебно осетлив...
Koga gledam utakmica na mojot omilen tim ili koga igra Makedonija eeeee togas mnogu se erviram! Jadam cips, semki, soncogled ili ako ne od nervoza grickam nokti
Дали се нервирам?Ако губи мојот тим(милан)летаат секакви ствари низ соба,еднаш дури и масичката во соба си ја скршив...затоа сега сам гледам утакмица и не дозволувам никој да ми влезе во соба за време на истата. jea:
se nerviram i toa mnogua moze i nekoe predmetce da letne.se sekavam ednac padnav na 1 utakmica za 20 iljadi televizorot ke go frlev niz prozorec ako ne bese tatko mi.:smir:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.