Дали реагирате непрашани?

• Креатор на темата Креатор на темата spooky
  • Време на започнување Време на започнување
Не се замарам.. XD

многу,многу,многу често:pos: јбг јазикот ми е побрз од умот:toe:

Ма, стално.

Да не објаснувам, секаде се чуствувам повикан да провоцирам. :D

Реагирам. Изглеа рефлексно. Не ни размислувам што зборам во тие моменти...и после ќе ми текне..ауф:nesvest:темперамент..шо да праиш...

Реагирам, дури и повеќе кога индиректно буцкаат, отколку кога директно ми се чаталат. Не сум тип што што преќутува и се` плескам во фаца, на било кој. Можда маана ми е што често реагирам и на кретенски провокации, што не вредат воопшто да дискутирам околу нив, ал јбг... кога ќе ми стапне некој на жуљ, со мерак ќе го сечам.
Реагирам и кога воопшто не се посочува на мене, во случај кога личноста дира осетлива ( за мене ) тема и чувствувам потреба да вратам.

..Секогаш.Секогаш бурно реагирам кога без причина некој ќе ме спомне а знам дека се борам за нешто со кое на крај ќе излезе дека сум во право.Мрзим кога некој дискутира на некој проблем или нешто слично со мој пример.Мислим со мене како пример.Или пак кога стануе за мене а никој мене директно не ме прашуе.Тоа ич не ми се свиѓа.Затоа секогаш сум таа која се расправа :pipi: ДЕли правда..како би рекол еден мој другар.

обично си ќутам но кога некој ќе ме спомне или ќе каже нешто неточно или слично мора да се јавам без размислување и така многу работи кажувам што не треба. Од такви испади си носам и последици xD

Реагирам............а кој реагират непрашани??? Магарињата :pos:

Чат - пат се излајувам, да бидам искрен...

ако некој има неточни информации за нештото одма се вклучувам, најчесто знам да додадам по нешто ама секогаш размислувам пред да кажам ..:)

не никогаш. Иќ нејќам да се мешам во туѓи муабети

ако ме извадат од такт реагирам и непрашан, што ќе праиш таков сум :toe: ама пак ајде сега да ќутам а крвта ми врие од нервоза.....како да ќутам така

Pa sega mi se ima sluceno koga mislam deka nesto se odnesuva za mene i ne prasana znam da si kazam svoe mislenje.Ili vo situacija koga mislam deka znam nesto poveke zosto da ne kazam sto ima vo toa tolku loso?No ne se ufrluvam bas sekoj pat taka bez da me prasaat samo koga mislam deka treba nesto da kazam ili dadam mislenje.Vo nekoi ozbilni situacii ili kavgi i nedorazbiranja ne se mesam t.e ne zboram dodeka ne me prasaat za da ne si go odnesam podebeliot kraj.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom