- Член од
- 23 декември 2011
- Мислења
- 980
- Поени од реакции
- 1.366
Како што опеваат во народните песни дека премногу љубов може да те убие, ова се имплементира и за премногу себељубење.
Некои луѓе не заслужуваат кур. Мора да се вметнат некои превентивни мерки, како за дете или оружје.. колку си компетентен да го посесдуваш, дали ќе го злоупотребуваш и слично за да не дојде до виши математики и незгодни ситуации. Да не речам да не дојде кур во погрешни раце..
Морам да ти признаам дека сум многу пристрасен за оваа тема. Далечната '97 (во историските читанки уште и се нарекува Годината на Дркот или Големиот Мастурбаторски Инцидент) сеуште бев млад и не свесен за опасностите од држење пенис во рака и негово гладење. Бидна што бидна, јас ја изгубив моториката во десната рака а за малку и во левата, слухот ми беше значително намален исто како и видот. Чуството за мирис тотално го изгубив а и најтрагично, премногу повредени недолжни лица во радиус од 5 km. Сеуште се будам навечер препотен присеќавајки се на тој несреќен ден и урлањата што следеа. Затоа до ден денес се борам за укажување на опасностите од дркање.
, Па ја неделно може негде околу 25-30 пати го