Дали оргијашење е понижување?

• Креатор на темата Креатор на темата Bada Bing!
  • Време на започнување Време на започнување
За ОРГИЈАШЕЊЕ што и да е тоа
Кај виде ти оргија во насловот на темава,е сега се може да биде тоа оргијашење па додека да утврдиме шо е ке си тераме вака :)
многу си буквалист и ситничар па и ти па... :)

Изгорен семеринг ите како е проблем бе шкорпи тој не се крши ама со тек на време си ебе мамата. Тој треба да држи и само во еден правец пропушта да нема луфта да не биде ко шлајка . Кај тебе од многу спојнички си ебал мамата,ама ај терај чим си решил ама не можеш да тераш така километража бе дете.
Арно викаш, протекуе изгледа. Ќе мора анти-ликер да му сипеме за да затне :pos:

Доста бе сув гз какви оргии какви бакрачи те подбере некој бабачко ке квичиш ко кутре тој оргии ќе праел :pos:

На кој начин да ме подбере? :X3:

I'm into BDSM you know :D

оргијашење за 1ви април и тоа под маски :D sounds good :)... далеку дека е понижување оргијата, никој со сила не те тера ако нејкеш... али сепак сексот во 3ка според мене е позабавен :) мразам гужви :P

оргијашење за 1ви април и тоа под маски :D sounds good :)... далеку дека е понижување оргијата, никој со сила не те тера ако нејкеш... али сепак сексот во 3ка според мене е позабавен :) мразам гужви :P
ете ти го шкорпи , уште еден ќе најде и терајте
--- надополнето: 31 декември 2012 во 02:10 ---
На кој начин да ме подбере? :X3:

I'm into BDSM you know :D
Шо педер си бе ти да не знаеш ?
Иначе не ти ги разбирам педерскиве кратенки изјасни се ко чоек, не мумлај со раце пишуваш не збориш со уста па да пазиш да не ти испадне нешо од неа.

ете ти го шкорпи , уште еден ќе најде и терајте

ја колку што глеам ова е паланечка тројка ја и шкорпион сме двајца... значи ти си третиот :D сам си се местиш :D не мора преку песни на скриен начин да кажуваш што сакаш :P

ја колку што глеам ова е паланечка тројка ја и шкорпион сме двајца... значи ти си третиот :D сам си се местиш :D не мора преку песни на скриен начин да кажуваш што сакаш :P
Ќе најде шкорпи другарче не се секирај, читај малку погоре мајкуму стара.
Знам дека радо би скале да ве плеснам ама ви кажувам ОДМА ПЕДЕРИ СТОП.Не сум по тој спорт :pipi:
Јас сум поише по ова,некоја дадичка да дувне во пискава ( под услов да може да ја најде од салото )

Ќе најде шкорпи другарче не се секирај, читај малку погоре мајкуму стара.
Знам дека радо би скале да ве плеснам ама ви кажувам ОДМА ПЕДЕРИ СТОП.Не сум по тој спорт :pipi:

ајде ајде сега не ми се правдај :P :P

Иначе не ти ги разбирам педерскиве кратенки изјасни се ко чоек, не мумлај со раце пишуваш не збориш со уста па да пазиш да не ти испадне нешо од неа.

Не се педерски. Од стрејт луѓе е измислено BDSM. Enlighten yourself and your sexuality :).

Да не треба и за оргија и полиаморство што е да те линкам?

Не се педерски. Од стрејт луѓе е измислено BDSM. Enlighten yourself and your sexuality :).

Да не треба и за оргија и полиаморство што е да те линкам?
Не се разбирам јас од тие педерски ѓаолски работи.ПУ ПУ СКРАЈА БИЛО

Абе аман да земам да цртам сега ?
Не бива сине,не сум од тој калап пари да ми давате не ве плескам. Мислам појасно од ота амин !

де бе па ти шала... еее одма се нервираш... паметно од тебе што не си по тој спорт :) да беше сигурно ке беше европски и светски првак :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom