Дали Обама е Осама Бин Ладен?!

• Креатор на темата Креатор на темата јовица11
  • Време на започнување Време на започнување
Колку и да е мистериозно, повеќе е за Чек дис аут.
Ја префрлам темава таму. Коментарите и насоката во која иде дискусијата се соодветни за тој подфорум.

пфф,нема врска ова,со слики ке докажеле нешто,дај днк резултати па тогаш да видиме кој е кој...
Good idea :vozbud:
Треба да се јавиме во Црвен Крст да ни дадат примерок од крвта на Бин Ладен, би требало да имаат, он редовно донира дека ретка крвна група е, башка хуман:nesvest:

пфф,нема врска ова,со слики ке докажеле нешто,дај днк резултати па тогаш да видиме кој е кој...

ок полека не се возбудувај сеа ке отвориме и тема со днк резултати за тебе и ке видиме шо како е :tapp:

еј како им текнало, хм да има некоја сличност но и јас не верувам дека Обама е Осама , иако не можам да бидам 100% сигурна, се е можно:toe:

НЕ ТРЕСЕТЕ ГЛУПОСТИ ВЕ МОЛАМ АКО ЗАБЕЛЕЖИТЕ ВИЕ А ДА НЕ СЕ РАКОВОДИТЕ ПО КРУГОВИНЕ ЌЕ ВИДИТЕ ДЕКА ИМА ОГРОМНА РАЗЛИКА

НЕ ТРЕСЕТЕ ГЛУПОСТИ ВЕ МОЛАМ АКО ЗАБЕЛЕЖИТЕ ВИЕ А ДА НЕ СЕ РАКОВОДИТЕ ПО КРУГОВИНЕ ЌЕ ВИДИТЕ ДЕКА ИМА ОГРОМНА РАЗЛИКА

Ај исклучи капс-лок зашто вака е како да ни се дереш. А и плус викаш дека тресат глупости сите што пишале на темава. :tapp:

Па ви се дерам на сите што викате дека е можно

Па ви се дерам на сите што викате дека е можно
па се е можно не можеме да бидеме 100% сигурни за ништо во животот!
иако во случајов сигурноста дека се работи за ист човек е 0.000000000001 %,
не можам да кажам СИГУРНА СУМ 100% дека обама не е осама
Мишел тоа најдобри го знае:pipi:

Интересно... малку морбидно беше кога фацата на Осама се поклопи со фацата на Обама, иако не знам... не ми се верува баш...

мене ми се верува.
и џон траволта е никоас кејџ, а николас кејџ е џон траволта.

Кј се погодија еј , олку слични да бида :pos: :pos:

авторов го асоцирало името осама со обама и ај да проба и испаднало :pos2:

Good idea :vozbud:
Треба да се јавиме во Црвен Крст да ни дадат примерок од крвта на Бин Ладен, би требало да имаат, он редовно донира дека ретка крвна група е, башка хуман:nesvest:
намерно напишав така,да видам дали ке ви текне ама ете ви текнувало-никој не знае дали Осама е Осама а камоли Обама

ок полека не се возбудувај сеа ке отвориме и тема со днк резултати за тебе и ке видиме шо како е :tapp:
е тоа да го направиш,со днк резултати,славен ке си нема што:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom