Дали некогаш сте се почувстувале "изиграни"?

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Сум била изиграна и од пријател и од партнер. Но, сето тоа ме направи посилна и после тоа поинаку гледам на работите, попретпазлива сум и не дозволувам да ме "гази" некој 8)

FortunE напиша:
Сум била изиграна и од пријател и од партнер. Но, сето тоа ме направи посилна и после тоа поинаку гледам на работите, попретпазлива сум и не дозволувам да ме "гази" некој 8)
If it doesn't kill you, it will only make you stronger! :) :)

Само еднаш досега, од партнерка. Болеше леле-мајко, пошто бев заљубен до уши.
Чисто за оние што сакаат сочни детали : типката ме изневери со инструкторот од авто-школа, кој јас и го препорачав ... :(

Samo ednas. Ama vredese. Sega sum pretpazliva i toa mnogu....

Секој барем еднаш бил изигран во животот, само некој повеќе го болело некој помалце. Лаже некој ако каже дека не бил изигран. Сум била и јас изиграна, ама баш ми беше гајле, "секое лошо за добро е, што и да е ќе помине"

Da, od samata sebe. Ona znaesh so te ceka ama ignoriras, i posle si velish epa ko si "Guska." Me zdobolelo od sama sebe nekolku pati, nikogash od "nego" posto nikad ne bil nikoj tolku vreden, seuste:)

АуРоРа напиша:
Секој барем еднаш бил изигран во животот, само некој повеќе го болело некој помалце. Лаже некој ако каже дека не бил изигран. Сум била и јас изиграна, ама баш ми беше гајле, "секое лошо за добро е, што и да е ќе помине"
Најверојатно збориш за љубовта, зошто за тоа е овој подфорум, нели? Јас не лажам - тврдам дека досега не сум бил никогаш изигран, ниту пак сум изиграл некоја.

OBDN напиша:
Da, od samata sebe. Ona znaesh so te ceka ama ignoriras, i posle si velish epa ko si "Guska." Me zdobolelo od sama sebe nekolku pati, nikogash od "nego" posto nikad ne bil nikoj tolku vreden, seuste:)
Интересно. :wink:

StormAngel напиша:
OBDN напиша:
Интересно. :wink:

Neli? :wink:

OBDN напиша:

Од уста ми го зема муабетот. Затоа барем не се потресувам како некогаш дали јас некој друг освен мене ќе изиграм :roll:

Сум бил изигран многу пати.Толку многу сум бил изигран што сега не само што ич не се замарам во тоа,туку сеа и ги осеќам типките што планираат да ме изиграат и ја играм нивната игра(counter-effect).:)

да ама како доага памет после тоа, уф!!!

Adr1anA напиша:
да ама како доага памет после тоа, уф!!!

Lele stvarno e taka...
Mnogu luge so imale podolgi vrski i na kraj bile izigrani, posle mnogu tesko vlegle vo nova vrska, samo od strav da ne bidat pak izigrani.Kako sto rekle...koga ednas kje se izgoris, posle i na ladnoto kje duvas :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom