Дали некогаш сте се почувстувале "изиграни"?

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Не сум бил УШТЕ "изигран",зшо се неам УШТЕ заљубено.
Ама полека полека се спремаме за тоа ,се надевам нема да премине во хоби:pos2:

Во моментов се осеќам прилично изиграна, ама има Господ.

Сум била изиграна,да.Ама како и да е ...life goes on...
Инаку јас немам изиграно,затоа што сум фер играч.

Врз основа на мојата (таканаречена негативна) особина во мојот карактер - добрината, " изигран " е моето средно име. И да биде иронијата поголема, уште паѓам на тие финти од пријателите, другарите и партнерите.
Ех, да знаете само колку сакам да ја немав таа особина, ама тоа е тоа, сепак односот на добрината и изиграноста, сеуште е во корист на добрината. Веројатно таков и ќе останам.

Изиграна, повредена, разочарана ...па да, сум била, и ќе бидам, таков е животот. Така живеам, брзо и немирно. Ама тоа никогаш не влијаело на моите одлуки во идинината. Изиграна од другарки, партнери и луѓе на кои мислам, ама животот продолжува. И кога ќе се свратам на работ од мојот живот ќе кажам дека често бев изиграна заради тоа што се предавав со цело срце, но сепак со тоа истото знаев и да сакам толку силно, а некои тоа и незнаат.

Sum bil izigran, ne bas ubavo, ama sve "pominuva" so vreme
:nenene: MY ASS
ke pomine momentalno ili privremeno, ama damkite od izgorenicata ostanuvaat
a jas ne sum izigral do sea, a neam ni namera (zboram za partnerkata). zasto drugarite moze da sum gi izigral nekad ama nesvasno ili nesakajki :toe:

Па ја сум у фаза да бидам изигран и одпочеток на фазава стварно лошо ми падна пошто не очекував такво нешто..
Иако се деси ја се праам ко да не се десило ..:)A на другата страна не и е јасно што се дешава уствари :) ..Чудно е што ја се понашам како она што најмалце очекува во позитивна смисла..:):)
Не можам вака да го објаснам накратко..но еден update ке има сигурно ..
На кратко за све сеа што ке поебе ,пошто почна да поебува у последно време јас све подобар и подобар сум..ама стварно :)..
Баш ме интересира што ке се деси на крај..

Изигран ама во прав смисол на зборот!!!!!

Кучката на гз ме седна ме преврте и ми искрчи кичма:nesvest: ...

не знаев кај се наоѓам у моментот се изгубив тоталка...ауууу лошо чувство...

ама како шо прочитав погоре има Господ така е......

Викторгг напиша:
Лошото доаѓа кога тој кој бил “изигран“ го сфати тоа или му биде очигледно прикажано. Гадни чувства се тоа... знам, а пак го правам тоа ко Господ да ме оперирал од алтруизам. За среќа, целата работа е поставена идеално во универзумот па и мене ме “играат“. За жал, сум ептен стар па знам кога ми се случува тоа. За среќа, сум ептен стар па не реагирам (ако не се важат меурчињата во моите гради спремни да се одвојат од мене и да станат кулминација на холивуд трилер...).

:star:

Приближно.. со блага разлика, неможам останам рамнодушен и да не изреагирам.

Прилично наивно делувам со луѓето кои ги сметам за блиски, па затоа и сум бил лесно изигран во повеќе случаи.

Ахам........повеќе пати.....не само во врска со љубовта, него и со многу други работи...лошо е упм, али господ гледа....на сите шо ми згрешиле кога тогаш им се враќа...:smir:

bez razlika niv dali gospod ke mu vrati bito e ti da go zaboravis toa sto pobrzo,znam deka boli ama ke pomini,gledaj napred...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom