Дали некогаш сте се почувстувале "изиграни"?

• Креатор на темата Креатор на темата zocipro
  • Време на започнување Време на започнување
Не мора да си изигран само од дечко/девојка. Општо, најмногу боли кога те изигра човек во кој си имал доверба, без разлика дали е партнер или пријател/ка или другар/ка.

Сум била изиграна и од другарка, секогаш кога ќе ја видам ми текнува на тоа. Помина сето тоа, одамна се случи, простив, но тоа остана како дамка декоја.
Дечко/девојка ќе сакаш, ќе го/ја заборавиш, ќе заборавиш и дека си бил/а изигран/а од него/нејзе, но повеќе боли кога ќе биде ударот од другар/ка (особено ако е од детство). Барем според мене.

da...
smrc smrc mi se place sega:cry:
znaci dojdov samo do eden zaklucok....
lugjeto se delat na dva vida: COVEK I NECOVEK

bitna rabota e da osetish pred da bideh izigran...jas sum bila izigrana i znaev deka ke e taka ama pusto ne mi davashe srce jas da go storam toa predvreme...i ne se kaam nema vrska...toa boli i povreduva najmnogu od se...zatoa podobro e da te izigraat otkolku da izigrash nekogo barem toj drugiot neka ssi ima griza na sovest shto ke si imash ti...:)

Allita напиша:
bitna rabota e da osetish pred da bideh izigran...jas sum bila izigrana i znaev deka ke e taka ama pusto ne mi davashe srce jas da go storam toa predvreme...i ne se kaam nema vrska...toa boli i povreduva najmnogu od se...zatoa podobro e da te izigraat otkolku da izigrash nekogo barem toj drugiot neka ssi ima griza na sovest shto ke si imash ti...:)

Сум била во слична ситуација ама за влакно се извлеков и изиграв јас. А за грижа на совест ... како да ја имаш кога знаеш дека би те изиграле ако не си ги изиграла ти? Ич со тоа не се замарајте ... барем кога е јасна ситуацијата:)

Allita напиша:

Што ако нема грижа на совест тој што те изиграл?:icon_roll
Јас би изиграла, па нека мисли дека сум кучка.:baeh:

The`bItCh напиша:
Што ако нема грижа на совест тој што те изиграл?:icon_roll
Јас би изиграла, па нека мисли дека сум кучка.:baeh:

ke ima, ke ima...sekoj shto izigral...se naoga barem ednash u zivot vo slicna situacija...taka da trkalceto se vrti...ke ti bide krivo i ke si se podsetish na toa shto nekogash si go napravila na nekogo ke si vikash ne trebashe jas taka da storam ali jebi ga...iako si bitch, vnimavaj...i bichovite nekogash pagaat na finti i toa koga najmalku se nadevaat i koga ke ti bide najmnogu dojdeno do toj covek...:icon_lol: ne ti posakuvam vakvo neshto ali koga ke osetish na tvoja koza toagash ke razmislish dali ke ostanesh bitch i ponatamu...

Allita напиша:
ke ima, ke ima...sekoj shto izigral...se naoga barem ednash u zivot vo slicna situacija...taka da trkalceto se vrti...ke ti bide krivo i ke si se podsetish na toa shto nekogash si go napravila na nekogo ke si vikash ne trebashe jas taka da storam ali jebi ga...iako si bitch, vnimavaj...i bichovite nekogash pagaat na finti i toa koga najmalku se nadevaat i koga ke ti bide najmnogu dojdeno do toj covek...:icon_lol: ne ti posakuvam vakvo neshto ali koga ke osetish na tvoja koza toagash ke razmislish dali ke ostanesh bitch i ponatamu...
Хехе.. не сум бич во душа верувај ми.:wink:
Ако некој добро изиграм, нема да ми биде жал и никогаш не би се покајала. Затоа што.. се што правам, правам како враќање на нешто што ми го направиле. Можам некои работи да ги заборавам, ама на некои дупло враќам. Тоа се моменти кога се разбудил бичот во мене:pos::baeh: - а тоа ретко се случува.:wink:

П.С. Не сум личност што паѓа на финти, колку и да ми е дојдено до некој - на финта не паѓам.:icon_lol::wink:

The`bItCh напиша:
Хехе.. не сум бич во душа верувај ми.:wink:
Ако некој добро изиграм, нема да ми биде жал и никогаш не би се покајала. Затоа што.. се што правам, правам како враќање на нешто што ми го направиле. Можам некои работи да ги заборавам, ама на некои дупло враќам. Тоа се моменти кога се разбудил бичот во мене:pos::baeh: - а тоа ретко се случува.:wink:

П.С. Не сум личност што паѓа на финти, колку и да ми е дојдено до некој - на финта не паѓам.:icon_lol::wink:

ne kazuvaj nikogash...i ne kazuvaj ne pagam...nikogash ne se znae...a ako padnesh ke si priznaesh?:icon_lol:

KOj mene da me izigrale pa naravno deka me izigrale a kogo ne go izigrale barem ednas!!!

Fir_Maked напиша:
KOj mene da me izigrale pa naravno deka me izigrale a kogo ne go izigrale barem ednas!!!

колку пати те изиграа ако не етајна штом викаш барем еднаш?

Me изиграле еднаш. Бев многу повредена. Но, тркалото се врти. Потоа јас ја изиграв истата личност и тоа 3 пати полошо.

sum bila ednas i toa vo isto vreme od decko i od drugarka.mnogu mi bese krivo iako prostiv sepak se pamti

сум изигрувал и сум бил изигран и тоа повеќе пати но како што викаат тркалото се врти се се враќа ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom