Дали некогаш сте го удриле партнерот?

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
да, а што да направам кога не знае да прекине да збори, да треска глупости и да се дере ко психопат на сред улица?
да бегам од неа, да играме брканица, да кјутам ко мутле, или фино лепо да ја заќутам со шамар?
Не ти текнало да и кажеш да се гони у курац и да не те допира, бара или било што некогаш повторно во животот? Многу поедноставно е. :)

Бидејќи знам да подработувам и физичка работа имам многу силен стисок а богами и удар,и еднаш толку ме изнервира девојка ми што толку силно и ја стегнав раката па и се познаваа модринки две недели,а иначе таа сакаше прва да удри па потоа ни размина лутината и се смиривме.

Бидејќи знам да подработувам и физичка работа имам многу силен стисок а богами и удар,и еднаш толку ме изнервира девојка ми што толку силно и ја стегнав раката па и се познаваа модринки две недели,а иначе таа сакаше прва да удри па потоа ни размина лутината и се смиривме.
Хмммммм, мене еднаш девојката ме гризна за гс и ми стоеше модрица три недели. Дали тоа значи дека и таа подработувала некоја работа која што ја вежба вилицата, или?

Хмммммм, мене еднаш девојката ме гризна за гс и ми стоеше модрица три недели. Дали тоа значи дека и таа подработувала некоја работа која што ја вежба вилицата, или?

Погрешно сме се разбрале, под подработувам мислев работам во месарница со татко ми и знаете сето она со товарење и растоварање роба,можи дневно ми се собираат повеќе од 150кг.
Инаку незнам дали твојата девојка вежба нешто.
А за мое оправдување ќе кажам дека прво она проба да ме опне па потоа и ја стегнав раката,(причина што проба да ме удри е неоснована љубомора од нејзина страна).

Не. Ниту пак он мене. Тоа е за слабаци, за оние кои не знаат да излезат на крај со зборовите, па мора да го направат тоа со употреба на сила. Жално. Не оправдувам во никој случај.

Си се тепаме бе ние :D
Цела садо-мазо опрема си имаме:D
Убаво ни е:D

плескање по газето [одвреме-навреме] на партнерката се смета за удар?

Не ти текнало да и кажеш да се гони у курац и да не те допира, бара или било што некогаш повторно во животот? Многу поедноставно е. :)
прилично добра опција брат, али јбг момент беше, тоа е... хх

Насилие презирам у било која смисла и облик..И психичко а не па физичко насилство! Тоа се болни пореметени умови кои се дрзнуваат да удрат...слабичи:sick:

јас ни малтретирам ни тепам ни сакам ама со да праиш кога некој ке ја злоупотреби добрината па јбг иако со тоа не се решава некој проблем ама ако е за крај си наплакам за све итоа дебело

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom