Дали некогаш сте го удриле партнерот?

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
партнерите се за да ги сакаш негуваш и плескаш

не да ги тепаш без разлика колку и да те нервират

Никогаш го немам удрено,ни па тој мене!Сметам дека ако крене рака на мене,се ќе се смени,не личи машко да удира девојче,како што не личи некој голем батка да тепа некое мало дете!
Особено да се удри партнерот/та неможам да сфатам,па колку да е некој изнервирам не е оправдување!

koga ja ebam ja tepam za zadnici demek od vozbuda, zadnikot i go pravam crven..a taa ne osejca koga i imam stveno debelo kuriste...

a be kakvo udiranje,pa jas se nemam ni skarano so nekoja devojka,a ne pak da ja udram,iako mnogupati se slucilo nekoja da zasluzi i dobar kotek,ama ne, sum popustil i togas.kazneta e na drug nacin,najtesko e koga na nekoja devojka ke i napravis samata sebe da se tepa.

Немам удрено, мислм дека со тепање ништо нема да решиме, ако сакаш да му покажиш, биди јак/а на зборови а не на шлаканици.

nikad ne sum ni pomislil, ama ednas vodejki ljubov so edna bivsa, ona mi vika udri me, kubi me, grizni me za cicka i aj si vikam...

Да! и тоа последниов редослед, сум удрила - ме удриле - пак сум удрила - сум раскинала :kesa:

Да, многу пати... гзот модар сум и` го праел, а и шамари летале. На крајот заедничката констатација секогаш била... “Е тоа е добар секс“. :sekss: :duel:

Ја су го натепал партнеро ко видов дека ми подкрадува од фирмата и после тоа го раскинавме договоро и сеа сум сам газда - без партнери и ортаци.

не го немам удрено не верувам дека би го удрила тоа ми делува на малоумност :toe: може да се закачаме па несакајќи да се деси но со намера никогаш а не дај боже да ме удри тој мене ќе биде дефинитивно крај зашо ниедна причина не е доволна да се удри женско и со удирање ништо не се решава само може проблемот поголем да стани и искрено тие не се мажи за мене што креваат рака на женско за никаде се

Никогаш не сум удрила онака бесно, а не постои и нешто што би ме натерало на тоа. Едноставно имаме јазик, знаеме да зборуваме. Не сме животни.

Немам а ни сакам да мавам на девојче без разлика дали ми е женска или пак другарка со зборови можам да ја отерам У ПМ. А и страв ме фајќа пошто немам осет за удар.

Не. Сеа не знам дали се бројат млаки удирања по образи за време на секс, или плескања по задни образчиња :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom