Дали некогаш сте го удриле партнерот?

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Никогаш не сум удрила дечко, ниту сум била удрена! А и мислам дека тоа не боли толку многу бидејќи појака сум во зборови :pipi:

имам многу пати удирано.....главно по газ

Не, не сум удрил, имам дадено збор пред себеси дека тоа нема да се случи, зашто според мене е многу низок чин да удриш девојка. Нормално, сум бил во ситуации да бидам крајно изнервиран, испровоциран, па дури и ете, да сум вриел во себе, но што со тоа што ќе ја удрам, после да се каам? Како нејзин дечко јас треба да сум тој кој ќе и' овозможи таа да се чувствува побезбедно и посигурно од останатите личности, а не да и е страв кога се гледа со мене, да се моли да немам никаков испад.

Јас му имам удрено на дечкото шлаканица (само еднаш) ама таа беше заслужена. Ми кажа нешто што не требаше ни да помисли да ми каже.

Никогаш не сум удрила а ме немаат ни удрено.Сметам дека нема никаква потреба од физички пресметки.Доколку сакаш некого да повредиш многу поише може да боли збор отколку шлаканица..

Не сум удрила ниту пак ме удриле. Неможам да кажам дека ако не сум удирла, нема ни да удрам. Ако дојде таков момент би мавнала без размислување.. Секако прво вербално па физички:pipi:

Me nema udreno nikoj nitu pak sum udarila, epten prosta rabota mi e toa. Lugje sme mozeme so zborovi da se razberime ne mora sila da upotrebuvame. Imalo momenti koa mi idelo od golema nervoza ne da udram tuku da ubijam ali sum se vozdrzuvala, toa sto ke go udram nema da me smiri nitu pak ke go resi problemot.

Да, ја лупнав еднаш... Ама она е крива. Шо кур стои позади кола кога знае дека немам ретровизори да гледам кај возам у рикверц.

Он топик: Не и никад нема да ми се случи. Не може толку да изгубам контрола.

Ме нема удрено ниту пак јас. Но мојата поранешна бфф додека бевме со партнерите, она на нејзиниот партнер му удри шамар. :nesvest: И потоа како ништо да не се случило си продолжија. :nesvest:

да, а што да направам кога не знае да прекине да збори, да треска глупости и да се дере ко психопат на сред улица?
да бегам од неа, да играме брканица, да кјутам ко мутле, или фино лепо да ја заќутам со шамар?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom