Дали некогаш сте го удриле партнерот?

Член од
22 ноември 2008
Мислења
415
Поени од реакции
11
Никогаш не сум удрила дечко, ниту сум била удрена! А и мислам дека тоа не боли толку многу бидејќи појака сум во зборови :pipi:

аце_шваба

ГОРД ВУЈКО
Член од
10 септември 2008
Мислења
1.512
Поени од реакции
45
имам многу пати удирано.....главно по газ

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Не, не сум удрил, имам дадено збор пред себеси дека тоа нема да се случи, зашто според мене е многу низок чин да удриш девојка. Нормално, сум бил во ситуации да бидам крајно изнервиран, испровоциран, па дури и ете, да сум вриел во себе, но што со тоа што ќе ја удрам, после да се каам? Како нејзин дечко јас треба да сум тој кој ќе и' овозможи таа да се чувствува побезбедно и посигурно од останатите личности, а не да и е страв кога се гледа со мене, да се моли да немам никаков испад.

Мале4ка

Вештерка
Член од
1 ноември 2008
Мислења
41
Поени од реакции
2
Јас му имам удрено на дечкото шлаканица (само еднаш) ама таа беше заслужена. Ми кажа нешто што не требаше ни да помисли да ми каже.

Красулка

Replay & Undo
Член од
3 јануари 2009
Мислења
1.508
Поени од реакции
1.157
Никогаш не сум удрила а ме немаат ни удрено.Сметам дека нема никаква потреба од физички пресметки.Доколку сакаш некого да повредиш многу поише може да боли збор отколку шлаканица..

VertigO

750ml ракија
Член од
11 декември 2008
Мислења
297
Поени од реакции
47
Не сум удрила ниту пак ме удриле. Неможам да кажам дека ако не сум удирла, нема ни да удрам. Ако дојде таков момент би мавнала без размислување.. Секако прво вербално па физички:pipi:

Член од
26 јануари 2009
Мислења
1.138
Поени од реакции
163
Me nema udreno nikoj nitu pak sum udarila, epten prosta rabota mi e toa. Lugje sme mozeme so zborovi da se razberime ne mora sila da upotrebuvame. Imalo momenti koa mi idelo od golema nervoza ne da udram tuku da ubijam ali sum se vozdrzuvala, toa sto ke go udram nema da me smiri nitu pak ke go resi problemot.

Член од
31 август 2008
Мислења
1.853
Поени од реакции
815
Да, ја лупнав еднаш... Ама она е крива. Шо кур стои позади кола кога знае дека немам ретровизори да гледам кај возам у рикверц.

Он топик: Не и никад нема да ми се случи. Не може толку да изгубам контрола.

●Mαrια...«3*

♥ 3 ♥
Член од
3 април 2009
Мислења
692
Поени од реакции
68
Ме нема удрено ниту пак јас. Но мојата поранешна бфф додека бевме со партнерите, она на нејзиниот партнер му удри шамар. :nesvest: И потоа како ништо да не се случило си продолжија. :nesvest:

Член од
7 октомври 2011
Мислења
21
Поени од реакции
5
да, а што да направам кога не знае да прекине да збори, да треска глупости и да се дере ко психопат на сред улица?
да бегам од неа, да играме брканица, да кјутам ко мутле, или фино лепо да ја заќутам со шамар?

Kajgana Shop

На врв Bottom