Дали некогаш сте го удриле партнерот?

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
да, а што да направам кога не знае да прекине да збори, да треска глупости и да се дере ко психопат на сред улица?
да бегам од неа, да играме брканица, да кјутам ко мутле, или фино лепо да ја заќутам со шамар?
Не ти текнало да и кажеш да се гони у курац и да не те допира, бара или било што некогаш повторно во животот? Многу поедноставно е. :)

Boce Makedonco

Madridista
Член од
2 март 2009
Мислења
66
Поени од реакции
34
Бидејќи знам да подработувам и физичка работа имам многу силен стисок а богами и удар,и еднаш толку ме изнервира девојка ми што толку силно и ја стегнав раката па и се познаваа модринки две недели,а иначе таа сакаше прва да удри па потоа ни размина лутината и се смиривме.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Бидејќи знам да подработувам и физичка работа имам многу силен стисок а богами и удар,и еднаш толку ме изнервира девојка ми што толку силно и ја стегнав раката па и се познаваа модринки две недели,а иначе таа сакаше прва да удри па потоа ни размина лутината и се смиривме.
Хмммммм, мене еднаш девојката ме гризна за гс и ми стоеше модрица три недели. Дали тоа значи дека и таа подработувала некоја работа која што ја вежба вилицата, или?

Boce Makedonco

Madridista
Член од
2 март 2009
Мислења
66
Поени од реакции
34
Хмммммм, мене еднаш девојката ме гризна за гс и ми стоеше модрица три недели. Дали тоа значи дека и таа подработувала некоја работа која што ја вежба вилицата, или?
Погрешно сме се разбрале, под подработувам мислев работам во месарница со татко ми и знаете сето она со товарење и растоварање роба,можи дневно ми се собираат повеќе од 150кг.
Инаку незнам дали твојата девојка вежба нешто.
А за мое оправдување ќе кажам дека прво она проба да ме опне па потоа и ја стегнав раката,(причина што проба да ме удри е неоснована љубомора од нејзина страна).

Член од
22 август 2011
Мислења
326
Поени од реакции
346
Не. Ниту пак он мене. Тоа е за слабаци, за оние кои не знаат да излезат на крај со зборовите, па мора да го направат тоа со употреба на сила. Жално. Не оправдувам во никој случај.

Violent Femme

I am as lovely as a dream in stone..
Член од
27 мај 2011
Мислења
725
Поени од реакции
525
Си се тепаме бе ние :D
Цела садо-мазо опрема си имаме:D
Убаво ни е:D

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Ко се бие тај се воли

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
плескање по газето [одвреме-навреме] на партнерката се смета за удар?

Член од
7 октомври 2011
Мислења
21
Поени од реакции
5
Не ти текнало да и кажеш да се гони у курац и да не те допира, бара или било што некогаш повторно во животот? Многу поедноставно е. :)
прилично добра опција брат, али јбг момент беше, тоа е... хх

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.703
Поени од реакции
31.766
chist atavizam i prostakluk...........zborot poveke udira i boli

Mila Mina

❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤
Член од
12 ноември 2011
Мислења
649
Поени од реакции
712
Насилие презирам у било која смисла и облик..И психичко а не па физичко насилство! Тоа се болни пореметени умови кои се дрзнуваат да удрат...слабичи:sick:

Член од
3 октомври 2011
Мислења
170
Поени од реакции
64
јас ни малтретирам ни тепам ни сакам ама со да праиш кога некој ке ја злоупотреби добрината па јбг иако со тоа не се решава некој проблем ама ако е за крај си наплакам за све итоа дебело

Kajgana Shop

На врв Bottom