Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
си ја утнал темата друже.не е работата јас кога првпат ќе му даам, за тоа има ми се чини многу теми.пиши ќе дискутираме и таму.:helou:Ами ако не си му дала доттогаш...одма ке му дајш????????
Ама изгледа не било до дијалектот,ти очигледно смислата не си ја сватила на тоа што го пишав...:smir::smir::smir::smir:
zdr ne se raboti za mazot ti , nego se raboti nadvor od toa,dali na nekogo si mu davala od sto ti e simpaticen .I ne mi e jasno sto ima vrska ako si prijatel ili prijatelka so nekogo za da nemas seks so nego ili so nea.sakam zenskite da mi odgovoratСе изнасмеав со темава...Знаете како викаат старите, мажите се тие за да бараат, а пак жените да не даваат, е сега ова второво не многу логично ама така останало, еве јас си признавам му барам понекогаш на маж ми, ама се оди спонтано нели... И му давам редовно чим ќе си побара не се сеќавам да сум одбила. А вие темава ја напраивте зелен пазар, на ти го дај ми го.... ајт:salut:
Баш тоа сакав да ко кажам на почетокот,ама сите ме нападнааАјде ќе испадне се фраеришта од пелени.
Не ви текнува бе кога бевме 13-14 па и постари како се лижевме пичка да ни даат женските.
Сте подзаборавиле да ве онадам, ми се правите сите спонтани.
Ми текнува се враќавме од маврово екскурзија, цело школо, таму шесто ли беше, јас до една, балашевич свири нешто јесен стиже, јас и велам дај ми ма. Таа ми вика бегај бе. И велам малце бе.
А ако зборите за повозрасни кога сме, тогаш да, глупи се термините.
Кога видов тема прво ми текна кога почнавме да бараме и да не ни даваат. Ме потсети на младоста и првите моменти кога почнаа да ни играат хормоните.