- Член од
- 18 април 2008
- Мислења
- 876
- Поени од реакции
- 213
кога си сакам ми дава....кога она сака и давам.... тоа ти е...поголема филозофија нема
тука си грешка и тоа ептен. Така само можеш да ја изнервираш и да те откара у пм. Они сакат да ги гонеш и се...ама коа е у збор сексо они си знаат сакат или неќат па сеа ти блекај колку сакаш за џабе ти е... ( наредната женска сакам да ми го потврде овоа )abe znate zosto jagneto bleka cel den dodeka majkamu e na pasenje ako ne bleka nema da dobie taka i nie ako ne barame ne ma da dobieme isto i vo obratniot pol se slucuva sto mislite deka devojkite ne sakaat hahah tie poveke sakaat da davaat nego nie da barame.
Ti nema nekoj "zbarano" ?Sto e so ova baranje i davanje ne mi e jaso sea?
Ko prvo ni maskite baraat ni nie curite ne davame, ednostavno toa e moment sto ke se desi togas koga dvajcata se zapaleni, koga dvajcata go sakaat toa, a ne sea aj:Citiram masko: "Brat sum resil da ja ebam i mora da mi "dade" ako ne koj ja ebe"
Mislam sto sme nie? JAs ne vikam deka i znaeskite nemaat potrebi ama povtoruvam toa dava bara ne funkcionira poveke
Barem za mene
Морам да признаам тешко ми беше да разберам што сакаш да кажеш,и тоа не поради мојата висока/ниска интелегенција туку поради стилот/дијалектот на кој си пишувал.Незнам дали е фора,ако е фора многу е лоша, ако е навика, прилагоди се барем малку, за секој да те разбере.НЕ!!Ко беф помал,се палефне двајцата,ама таја не ми даваше оти мислеше дека е мала,и дека и беше страм....
Едит:Само со раката ме оставаја да чепкам.....
а гарант че се пронајда мн. чупина во овај муабет,ко биле негдеки на 16-17 години...
Си зборувам на Прилепски,пошто од Прилеп си сум....ај од сега че се трудам поразбирлив да бидам.....Морам да признаам тешко ми беше да разберам што сакаш да кажеш,и тоа не поради мојата висока/ниска интелегенција туку поради стилот/дијалектот на кој си пишувал.Незнам дали е фора,ако е фора многу е лоша, ако е навика, прилагоди се барем малку, за секој да те разбере.
Можеби проблемот лежел во тоа што таа не била толку запалена ба нејќела.
Ако девојка се запали толку многу,да би сакала секс сигурно нема да стане и рече страм ми е.Освен ако има 14 год.:helou:
Не бе ди џеј, современи се сите женски тука. Не треба ни да спомнеш, одма се попалуваат и соблакаат.Си зборувам на Прилепски,пошто од Прилеп си сум....ај од сега че се трудам поразбирлив да бидам.....
ти не ме раазбираш.Си зборувам на Прилепски,пошто од Прилеп си сум....ај од сега че се трудам поразбирлив да бидам.....
А ти сакаш да ми кажиш дека кога беше прва година,втора...и со дечкото ко ке почневте да се бацувате,да се фаќате и тн...и од ко ке се запалеше одма му даваше???Па гарант сигурно ти било страм,ако не друго барем од тоа што ке речи...барем на тие години така размислуваја девојките во моето време....е сеа додуша од генерација во генерација има драстични промени али тоа е.....
п.с.
вака ме разбираш:smir:
Ами ако не си му дала доттогаш...одма ке му дајш????????ти не ме раазбираш.
Ако веќе сум му дала еднаш,двапати,трипати зашто да не му давам кога ќе сака.и зашто само он да бара кога и мене ми се сака?
а во прва втора година не бев сексуално активна така не сум “давала“ малку или многу, често или ретко туку ич.