Дали на женската "и бараш" , и колку "ти дава"

Член од
18 април 2008
Мислења
876
Поени од реакции
213
кога си сакам ми дава....кога она сака и давам.... тоа ти е...поголема филозофија нема :)

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
abe znate zosto jagneto bleka cel den dodeka majkamu e na pasenje ako ne bleka nema da dobie taka i nie ako ne barame ne ma da dobieme isto i vo obratniot pol se slucuva sto mislite deka devojkite ne sakaat:pipi: hahah tie poveke sakaat da davaat nego nie da barame.

Член од
18 април 2008
Мислења
876
Поени од реакции
213
abe znate zosto jagneto bleka cel den dodeka majkamu e na pasenje ako ne bleka nema da dobie taka i nie ako ne barame ne ma da dobieme isto i vo obratniot pol se slucuva sto mislite deka devojkite ne sakaat:pipi: hahah tie poveke sakaat da davaat nego nie da barame.
тука си грешка и тоа ептен. Така само можеш да ја изнервираш и да те откара у пм. Они сакат да ги гонеш и се...ама коа е у збор сексо они си знаат сакат или неќат па сеа ти блекај колку сакаш за џабе ти е... ( наредната женска сакам да ми го потврде овоа :) )

Sephiroth

One-winged angel
Член од
28 април 2006
Мислења
4.034
Поени од реакции
130
Мене коа ми бараат се ценкам за повисока цена. Јебига, на економски факс сум:pos2:

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Sto e so ova baranje i davanje ne mi e jaso sea?
Ko prvo ni maskite baraat ni nie curite ne davame, ednostavno toa e moment sto ke se desi togas koga dvajcata se zapaleni, koga dvajcata go sakaat toa, a ne sea aj:Citiram masko: "Brat sum resil da ja ebam i mora da mi "dade" ako ne koj ja ebe"
Mislam sto sme nie? JAs ne vikam deka i znaeskite nemaat potrebi ama povtoruvam toa dava bara ne funkcionira poveke:)
Barem za mene
Ti nema nekoj "zbarano" ?

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Што ќе си побарам, тоа и ми дава.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Други времиња се дојдени, сега жените бараат. Многу повеќе ги има и не смеат да си дозволат луксузирања и да глумат "вагини", а тие што глумат ќе си ја замараат десанка по дома.

Lavanda

Модератор
Член од
18 април 2008
Мислења
676
Поени од реакции
66
Се изнасмеав со темава...:pos:Знаете како викаат старите, мажите се тие за да бараат, а пак жените да не даваат, е сега ова второво не многу логично ама така останало, еве јас си признавам му барам понекогаш на маж ми, ама се оди спонтано нели... И му давам редовно чим ќе си побара не се сеќавам да сум одбила. А вие темава ја напраивте зелен пазар, на ти го дај ми го.... ајт:salut:

Член од
9 јуни 2008
Мислења
91
Поени од реакции
1
Абе кој бара добива....нема женски шо не даваат има само машки шо не бараат!!!

F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
НЕ!!:):):)Ко беф помал,се палефне двајцата,ама таја не ми даваше оти мислеше дека е мала,и дека и беше страм....:toe::toe:
Едит:Само со раката ме оставаја да чепкам.....
а гарант че се пронајда мн. чупина во овај муабет,ко биле негдеки на 16-17 години...
Морам да признаам тешко ми беше да разберам што сакаш да кажеш,и тоа не поради мојата висока/ниска интелегенција туку поради стилот/дијалектот на кој си пишувал.Незнам дали е фора,ако е фора многу е лоша, ако е навика, прилагоди се барем малку, за секој да те разбере.
Можеби проблемот лежел во тоа што таа не била толку запалена ба нејќела.
Ако девојка се запали толку многу,да би сакала секс сигурно нема да стане и рече страм ми е.Освен ако има 14 год.:helou:

Член од
5 август 2007
Мислења
3.587
Поени од реакции
2.617
Морам да признаам тешко ми беше да разберам што сакаш да кажеш,и тоа не поради мојата висока/ниска интелегенција туку поради стилот/дијалектот на кој си пишувал.Незнам дали е фора,ако е фора многу е лоша, ако е навика, прилагоди се барем малку, за секој да те разбере.
Можеби проблемот лежел во тоа што таа не била толку запалена ба нејќела.
Ако девојка се запали толку многу,да би сакала секс сигурно нема да стане и рече страм ми е.Освен ако има 14 год.:helou:
Си зборувам на Прилепски,пошто од Прилеп си сум....ај од сега че се трудам поразбирлив да бидам.....
А ти сакаш да ми кажиш дека кога беше прва година,втора...и со дечкото ко ке почневте да се бацувате,да се фаќате и тн...и од ко ке се запалеше одма му даваше???Па гарант сигурно ти било страм,ако не друго барем од тоа што ке речи...барем на тие години така размислуваја девојките во моето време....е сеа додуша од генерација во генерација има драстични промени али тоа е.....
п.с.
вака ме разбираш:):):):smir:

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Си зборувам на Прилепски,пошто од Прилеп си сум....ај од сега че се трудам поразбирлив да бидам.....
Не бе ди џеј, современи се сите женски тука. Не треба ни да спомнеш, одма се попалуваат и соблакаат.
Блазе си ни.

F

Foxy`BuTTerFLY

Гостин
А ти сакаш да ми кажиш дека кога беше прва година,втора...и со дечкото ко ке почневте да се бацувате,да се фаќате и тн...и од ко ке се запалеше одма му даваше???Па гарант сигурно ти било страм,ако не друго барем од тоа што ке речи...барем на тие години така размислуваја девојките во моето време....е сеа додуша од генерација во генерација има драстични промени али тоа е.....
п.с.
вака ме разбираш:):):):smir:
ти не ме раазбираш.
Ако веќе сум му дала еднаш,двапати,трипати зашто да не му давам кога ќе сака.и зашто само он да бара кога и мене ми се сака?
а во прва втора година не бев сексуално активна така не сум “давала“ малку или многу, често или ретко туку ич.

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
И јас му барам, и он ми бара. Понекогаш не му давам, понекогаш он не ми дава, а одвреме навреме ќе се погодиме, па взаемно си даваме. :icon_lol:

Ебате вокабуларот скопски грд.

Член од
5 август 2007
Мислења
3.587
Поени од реакции
2.617
ти не ме раазбираш.
Ако веќе сум му дала еднаш,двапати,трипати зашто да не му давам кога ќе сака.и зашто само он да бара кога и мене ми се сака?
а во прва втора година не бев сексуално активна така не сум “давала“ малку или многу, често или ретко туку ич.
Ами ако не си му дала доттогаш...одма ке му дајш????????:):):)

Ама изгледа не било до дијалектот,ти очигледно смислата не си ја сватила на тоа што го пишав...:smir::smir::smir::smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom