Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
da i ja bi rekol takameazza напиша:Со секоја почит до Тито но подобро е вака.. Велес.
Tочно е тоа,ама јас иако сум родена,растена и школувана доста години во Титов Велес,сепак мислам дека е подобро да си биде Велес!!!Иако со адоволство си спомнувам за тие денови кога бев Титов пионер,па младинец.....и гордоста на тоа време сеуште ја чувствувам и носам во мене!Сепак би се одлучила на Велес!Proleter напиша:Како прво за ова прашање треба да се изјаснат самите жители на градот. Јас како чисто крвен по потекло од тој град кој е "на привремена работа и живеење во Скопје" сум за да биде ТИТОВ ВЕЛЕС пошо ние сме ТИТОВИ.Искрено неможам при срце мие. Како учесник во онаа манифестација ТИТОВИ ГРАДОВИ иако бев мал сеуште се секавам со каков жар и ентузијазам се спремав за тој СПЕКТАКАЛ иако имав само 5 години.
А да оставиме историјата да суди дали е и колку е заслужен за МАКЕДОНИЈА.(впрочем прв ни дал право на држава и самоопределување)