М
Мартин`
Гостин
Глупости Велес си е Велес, и нетреба да биде Титов.. кој к.. па го крстиле Титов ?
Овие Титови леви сили се скроз отидени, и се изумрен вид.
Овие Титови леви сили се скроз отидени, и се изумрен вид.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
единствено Делчево е крстено по Гоце Делчев (не ги сметам Неврокоп [(Гоце Делчев) и Свети Врач (Сандански)] или Хаџидимово во Пиринскиот дел на МакедонијаНезнам зошто се вадите на тоа "Тито е мртов", really? А Гоце Делчев, Јане Сандански не се мртви па што крстат училишта по нив или Тито нема врска со Македонија демек дејциве наши "големи" се по битни. Незнам како многу луѓе си даваат за право да го прескокнуваат периодот на Југословенска Македонија а се враќаат во 19ти век.. Така од дома ве учат да плукате по социјализмот, многу луѓе плукаат по тој комунизам само незнам Македонија каде ќе беше да не беше тој "комуњар"
Јас сум ЗА враќање на Титов Велес!
Незнам зошто се вадите на тоа "Тито е мртов", really? А Гоце Делчев, Јане Сандански не се мртви па што крстат училишта по нив или Тито нема врска со Македонија демек дејциве наши "големи" се по битни. Незнам како многу луѓе си даваат за право да го прескокнуваат периодот на Југословенска Македонија а се враќаат во 19ти век.. Така од дома ве учат да плукате по социјализмот, многу луѓе плукаат по тој комунизам само незнам Македонија каде ќе беше да не беше тој "комуњар"
Јас сум ЗА враќање на Титов Велес!
За името на градот треба Велешани да си одлучат, тие живеат таму, дали ќе биде Титов, Митов или пак "ничиј" нивно е да си кажат.У време титово таквите како вас беа подложени на особено ефективни методи за "стекнување на општествено прифатливи норми на однесување". Значи Тито нема со ништо повеќе придонесено за Македонија и македонскиот народ од да речеме еден друг комунист како што е Георги Димитров.. Ај и на него да крстиме еден град.![]()
нема катанец, нема канта...значи е отворена за дискусијаТемата е од 2006.
Ма каков титов какви бакрачи нека си крстат србите гардови со тито со мито не ни треба нас ни тито ни стојко ни антеле ни свети пантеле
Велес си е Велес ...
хахаха какво перење на мозок ...Тито е хрват бај да веј :smir: