Дали мислите дека пишувајки на форумов, менувате нешто?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
Па, прилично менувам нешто. Пример, помагам на многу што не се упатени во некои правци, или се двоумат, давам совети АМА само за нешто во што сум нешто повеќе сигурен дека е така, значи не само да трескам зелени. Делам совети. Зашто да не помогнам на некој кога веќе ми се пружило шанса???

Пишувам најискрено на сите озбилни теми, знам дека има барем некој што го/ги чита моите мислења, и ако ништо друго, барем ќе го замислам со тоа што ќе го прочита од мене. Ако му помогнам/променам нешто кон позитивно, се чувствувам исполнето. Ако не, никому ништо, само едно обично мислење на еден обичен човек...

..абе за давање совети ..да...ама ипак не може мене сеа некој да ми го смени мислењето.. за себе зборам..ама се надевам помагам( мн сакам на луѓето да им помагам :vozbud:):smir::smir::pipi:

Па помагам во некои теми на пример повеќето во игри доколку им треба некоја игра исто така и бајги учам од овој форум има доста поучни работи како и теми за релаксирање :)

По нешто учам, повеќе за компјутерите што ми создаваат проблеми прашувам секого ми помага најмногу Корун, морам да го пофалам.
Помагам во нешто што знам и можам да им помогнам на некој.

не менувам ништо

само си се празнам, и понекогаш глупам тропости

дали менувам,не знам...ја не би можела да кажам.тие шо ме читат.
а ја обожавам да читам туѓи мислења,постови..дискусии...у зависност од темата,и научам некои работи шо не сум ги знајала,читам совети шо би можела и ја да ги применам...така,ок ми се форумите:wink:

ne menuvam nisto, posto mediumite se tolku mokni sto ja propagiraat gluposta taka da gledam kolkus se lugevo indoktrinirani so nivnite gluposti. ne menuvam nisto, no za mene e bitno deka imam stav i moe mislenje koe drzi iako ne moze da vlijae na sirokite i prosti narodni masi.

ако веруваш се е можно : )
СО САМОТО ТОА ШТО ПОСТОЈАМ ЈАС МЕНУВАМ НЕШТО!

ТОЧНО!

Се е МОЖНО и се СЕ МОЖЕ!!!*
Видовме дека тоа... го постира на сите можни теми. Реплицирај на темите, не пишувај бисери на мудроста и поговорки. Или ако веќе го правиш тоа, гледај да бидеш онтопик.

*пробав онака еуфорично да рикам, али не оди.

Dobro prashanje.Razmenuvanjeto na misli e za umot ona shto e gimnastikata za teloto.Barem se nadevam deka e taka.Od nekoi postovi sum naucila neshto, drugi me naterale da si postavam nekoi prashanja, treti ne nasmeale do solzi, cetvrti krajno me iznervirale...Shto se odnesuva do mene;se nadevam deka sum go imala barem nekoj od ovie spomenati efekti vrz nekogo(toa poslednoto sigurno)No nazalost ima ne malku forumdzii koi se tuka za shirenje na nekoi demagogii za nekoj natprevar na superiornost, za polnenje na egoto, i za kakvi ti ne propagandi. Ama site sme tuka zoshto naogjame nekoja cel neli?:smir:

Ако не менувам ништо, тогаш не седам за џабе на форумов.
Нели?:pipi:

Ама баш ништо не менувам... Wait a minute...Менувам за другите... Не ги замарам луѓето околу мене со теми кои ги има на форумов... А инаку друго нишо не ми се менува...

Јас мислам дека секој менува. Со размена на мислења и идеи секој на секого си влијаеме ! Абе некако ме мрзи да објаснувам ама ај некој повреден од сабајле нека објасни како на форум кадешто има 10000... луѓе и кадешто има 100.. теми , кадешто има спротивставувања , излагања од кои произлегува другарство, љубов, секс и остало можат работите да останат неизменети.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom