Дали мажите сакат повеке секс од жените?

• Креатор на темата Креатор на темата Sizikottt
  • Време на започнување Време на започнување
Зашто и јас сакам нежна љубов. Али и сексот е супер...:pipi:

Иначе нема везе машко - женско кој повеќе сака. Можеби и исто сакаат само машките погласно го кажуваат тоа...
У потпуност се сложувам. Работата е што девојките кои се произнесуваат гласно дека обожаваат секс, им се лепат секакви етикети, што е сосем погрешно.

Мислам дека е тоа стереотип, ние мажите не сакаме повеќе секс од жените, само сакаме почесто да го има. А за големината на сексот дали е повеќе или помалце не е толку важно.

Секој маж по мое сака секс, а од жените.. како ке начекаш :pos2::pos2:

Мажите се поотворени и повеќе зборат за секс,тоа не значи дека повеќе сакаат секс од жените.:icon_lol:

Така е има една поговорка која вели „кој трае и прави“, а секако ние мажите повеќе го употребуваме зборот секс.:wink:

Jas sakam seks, eve javno si priznavam i ne mi e sram:vozbud:
a deka zenskite sakale pomalku seks od maskite, neznam ne sum bila masko za da znam...valjda sekoj razlicno, ne generaliziram

Jas sakam seks, eve javno si priznavam i ne mi e sram:vozbud:
a deka zenskite sakale pomalku seks od maskite, neznam ne sum bila masko za da znam...valjda sekoj razlicno, ne generaliziram
Па зошто да би ти било срам.
Искажи се слободно :)

Море не да сакаат, ама ела натераја да признае.:nesum:

jas mislam deka zenite pojke sakaat sex od mazite i toa kako.problemot e sto tie na masko retko izgovaraat deka sakat sex.toa go pokazuvaat na sosem nezabelezitelen nacin se razbira zasto onaka ke ja napraat ko da e koj znae so,bog da cuva.mene mi se sluci ova:(bev mlad i neiskusen)kaj edna tipka pijam kafe i ja zalapuam i se tece ko so treba i uste da i go nacukam,i mi vika aj spij kaj mene bese sama taa vecer.i vikam vazi ama ako se e...e.i ona lele ne mozam da go izneveram decko mi kako taka:nenene:.i pak mi vika aj be ostani da spies tuka te molam.jas glup ko bulduzer pak i velam ako se e...e i ona pak istoto,i taka do den denes si se kaam za nejze.:toe:
i zborot mi bese deka nema sansi tie da ri recat so zbor ajde nema problem sibni mi go ama si placat nekoj da gi trese sekoj den.i takaaaaaaaaaaaaaaaaaa:nesvest:

Женските можеби повеке сакаат само што не признаваат:nesvest:

жените повеке сакаат 100% само шо не кажуваат

И двата пола сакаат секс, задоволство и уживање, не гледам голема разлика.
Со тоа што машките најчесто директно го кажуваат тоа, а девојките индиректно.

Кога девојка во друштво би кажала дека има потреба од секс сите аууууу како, што, ајде повели избери некој, дроља е ..., a кога ќе спомне машко тоа е сосема нормална работа и одма ќе се заборави како да не кажал :icon_lol:.
Балкански менталитет :) Може малку од малку се менуваат работите...

Kaко што е претходно искажано дека нас спермата не удира по глава, но ние тоа надворешно го покажуваме, додека женските го чуваат внатре!

По мое жените сакаат повеке.

Жените сакат повеќе секс:sekss:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom