Дали лепите постери во вашата соба?

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Лепам соби по моите постери.

Имам неколку постери на собава најчесто од Ленон, АЗРА, Пејџ и тн

Си купив од Југотон еден голем постер од Sin City со Брус Вилис како Хартиган, со пиштолот како вперува надолу и со „Hell of a way to end a partnership“ во коцкичка како од стрип. Постерот е во таа графика како и филмот - сива, мрачна позадина и со големи црвени букви пишува Sin City. Го закачив пред една недела. Грее!

Не обожавам многу, ама сестра ми нон стоп лепи и цела соба ми е изналепена, иако јас преферирам да нацртам нешто на ѕидот :pipi:

порано целата соба ми беше излепена со постери, едвај чекав да земам Наш свет па нови да ставам....сега лепам разгледници, имам цел ѕид само со разгледници.

Малку, не претерано да нема празно место, само по 3-4 постери...дали и толку има.:pos2:

пред неколку години имав милион залепени постери...од се и сешто...сега ѕидот ми е исполнет со слики од мојот Фреди и неговите изреки и делови од песни...и еден портрет од него...:back:

уф, имав цела врата со постери и не ѕидит имав ама ги тргнав, и тоа од роналдињо сите бе.

Порано да сега ми помина тој период готово :salut:

Порано да многу, Роналдо, Роналдињо, Тиесто итн :D Сега само еден има, и тоа сестра ми што го залепила, од Бритни Спирс...

Лево- Кака, Кака па пак Кака, Десно Роналдињо и Роналдињо, Назад - АС Милан- цел тим

Порано имав цела соба, ама сега не пошто не ми се допаѓа веќе...

Имам по плакарите, порано, пред некои 5 години ги имам лепено ако не и уште порано, сега ме потсеќаат на старите добри времиња :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom