Дали лепите постери во вашата соба?

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин$
  • Време на започнување Време на започнување
Порано имав од фудбал и слично и по ѕидови и по вратата од собата. Ама ми го фарбаа станот и тие од ѕидовите ги тргнав, а тие на вратата ми стојат. Ме мрзи да ги тргам плус даваат некоја убавина на собата и на вратата.

Имамм :pos2: Постеривее можеби се постари и од мене :kesa: ЛОЛ убавии Ми се и не ги вадааММ... ќе се извадат сами кога ќе се одлепат.. :tapp:

Едно време имав низ целата соба но ги извадив

Порано цела соба ми беше излепена со постери. Еден ден се изнервирав и сите ги извадив. Глупа работа се постерите.

Во времето на Млади Бунтовници цела соба ми беше исполепена со сликички и постери,собирав се и сешто со нив амаааа еден ден мојот паметен брат ми ги испокинал сите постери и албумот и кога се вратив дома....немав воздух од плачење,ќе го убиев!И од тогаш сфатив дека само можам да се нервирам зошто селотејпот не ми лепи убаво и на секој 3 минути ги прелепувам,не лепам ни па ќе помислам да лепам!!!Наредно нешто што ќе биде слика на ѕидот можеби ќе биде некоја убава фотографија од мене и брат ми!:baeh:

Цела соба ми е со женски хероини од компјутерските игри, стадиони ширум светот, и еден огромен постер од Within Temptation=).

Не.На ништо нема да ми личи собата.
:salut:

Порано цела соба ми беше со постери...
А сега од Че Гевара имам голем постер и од Мејден плакатот за концертот...:):):)

Голема ми е собава да е цела со постери ама имам од Ози, 2 постери од Пантера, Боб Марли, и онакви сечени од Kerrang, Guitar World... :)

Да цела соба ми со постери вака поубаво ми изгледа..

До пред година две цела соба ми беше со постери, ама дојде лето и почнаа да влегуваат бубачки во собата (нормална појава за лето) и да се кријат зад постерите. И бидејќи ме мрзеше да ги чекам да излезат за да им пресудам :violent1: решив да ги тргнам сите постери, освен еден кој ми е онака баш најомилен и кој остана во собата (не заради друго, туку и бубачките да имаат шанса да се кријат).

никогаш не ми било предизвик да лепам постери по соба, ни како мала, едноставно ми беше глупаво:toe:

Лепам многу постери ама татко ми ми вели дека ке почнел да се лупи зидот од толку постери и такви некои глупости :pos2:

Врата ми е излепена, а инаку по ѕидови не... некако не ми одговара, имам 3 слики на ѕид па плус постери, многу е

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom