Дали користите Viber?

• Креатор на темата Креатор на темата kerestin
  • Време на започнување Време на започнување
Користам, супер аликација. Посебно коа си надвор од државата.. уфф колку служи, ќе си најдеш wi-fi и зборувај за 0 денари (со тие што ја имаат апликацијата, се разбира). :D

За Video Calls користам Танго.
Еј стварно тоа сакав да прашам на форумов, имате ли досега направено видео повик на нашиве оператори? Дали постои и колку се наплаќа?

Има фолдер во андроидот, со наслов viber и во него уште 4 други фајлови, од кои 2 фолдери. Влезете во фолдерот media>user photos и ќе најдете слики од вашите контакти, од кои некои ГИ ИЗБРИШАЛЕ односно ги користеле порано, дури и пред да си размените viber но некако тие слики нивниот телефон ги зачувал и ви ги праќа вам.... Како да се запре оваа луда програма што сама си праќа слики а ништо чудно и други податоци како телефонски броеви на пример?

како може да се види историјата на повици преку вибер?

Во самиот Вајбер имаш таб во ќошот горе, десно (со саатче), тоа е историјата на повици.
Мислев и на тие избришаните, дали може да се видат во фолдерот или онлајн некаде?

Здраво дечки :)
Сакам да прашам дали има шанси некако да се бекапираат разговорите од вибер?????
Ве молам ако може некој да ми помогне, многу ке му бидам благодарен :)

Здраво дечки :)
Сакам да прашам дали има шанси некако да се бекапираат разговорите од вибер?????
Ве молам ако може некој да ми помогне, многу ке му бидам благодарен :)
uploadfromtaptalk1401910159769.jpg

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

На Вибер имав ставено 5 долари за разговорите надвор од Вибер мрежата. Тие 5 долари ги потрошив, и сега виберот автоматски си повмече нови 5 долари од мојата сметка. Како да ја исклучам оваа опција, т.е. да ставам пари јас кога сакам, а не он.

Инаку, кога го правев првото плаќање и кога ги впишував бројот на картичката и тие работи, знам дека постоеше ваква опција, и знам дека јас не ја прифатив, али сега не можам да ја најдам.

Помош?

На Вибер имав ставено 5 долари за разговорите надвор од Вибер мрежата. Тие 5 долари ги потрошив, и сега виберот автоматски си повмече нови 5 долари од мојата сметка. Како да ја исклучам оваа опција, т.е. да ставам пари јас кога сакам, а не он.

Инаку, кога го правев првото плаќање и кога ги впишував бројот на картичката и тие работи, знам дека постоеше ваква опција, и знам дека јас не ја прифатив, али сега не можам да ја најдам.

Помош?
https://www.viber.com/en/viber-payments-policy
или
https://support.viber.com/

Мора да има начин, не користам, расчитај си убаво

Бавен е нешто upload-от денес? Неколку пати resend треба да правам, мизерни слики од 100кб знаат една минута да се аплоудираат... и од телефон и од десктоп.
А upload-т од торент ми е во ред...

Знае ли некој дали е можно на нов телефон со ист број да се имаат старите контакти на вибер ?

Kad instaliras viber na nov telefon i ubacis karticu sa kontaktima ako su na kartici ako nisu mogu se prebaciti.Onda kad otvoris viber imace ubacene one iz tvojih kontakata ,koji imaju viber i u novom telefonu.

Kad instaliras viber na nov telefon i ubacis karticu sa kontaktima ako su na kartici ako nisu mogu se prebaciti.Onda kad otvoris viber imace ubacene one iz tvojih kontakata ,koji imaju viber i u novom telefonu.

Финтата е што стариот телефон се расипа скроз не се пушта, а на картичката имав само 3-4 броја запишано. Чаре за ова ?

Финтата е што стариот телефон се расипа скроз не се пушта, а на картичката имав само 3-4 броја запишано. Чаре за ова ?

Smart phone e stariot?
Proveri na gugl akauntot moze da gi imas ako se sinhronizirale, obicno po default se.

Back
На врв Bottom