Дали имате страв од заболекари?

• Креатор на темата Креатор на темата Кнез Мишкин
  • Време на започнување Време на започнување

Дали имате страв од посета на заболекар?

• да

Гласови: 11 34,4%
  • не

Гласови: 21 65,6%

• Вкупно гласачи
    32
  • Гласањето е завршено на .
zavisi od zabar do zabar sea ima zabari so se razbirat pa muabet ce si naprais ce mu kaes vidi vaka sea pazi malo so toa kleshti turpii igli kurci palci poso ziv coek ti sedi na stol nemoj da se ponasas ko da kopas jama za gomna nego oset malo pa ako e razbran vise nema da boli mnogu ali ako e govedo nekoe onda ce mu ja shtaosas edna u faca i ides si trazis drug zabar be

Епа тоа е тоа... затоа ти сакаш забари.. на пример мене досеа курци ми немаат зтавено у уста.. па засеа солидно ми оди со забари...

многу :vozbud: не дека е многу болно туку од самата помисла:toe: ама како и да е нејќам забари:nesum:

Да, многу :nesum:

Кога ќе помислам на заболекар, одма ми се мењава расположението, еве сега имам 1 заб за правење, ама ко што се знам себеси тешко да ќе го направам у блиска иднина. :kesa:

а бе што се плашите од заболекари има и друга алтернатива
само треба да лижете пичка и е поздраво за против кариес:pos2: ама само
пред пенетрација никако после пенетрација тоа е како да намачкаш еурокрем со кечап фуј лол :wink:

imam strav samo dur sednam ot ko ke sednam gotovo :D

Порано доколку ме болеше некој заб, со самата помисла дека треба да одам на заболекар ми поминуваше болката. Ептен имав страв. Но со текот на времето и годините стравот исчезна. Така да сега без проблем одам на заболекар.

Ја само шо ќе помислам забар ми се превртува се во стомакот и додека одам со мама и со тато сум храбар и штом влезам у амбулантата почнуам да се онесвестувам ад препаѓам едноставно не можам сеа бев на забар и влегов во чекалната имаше пациент пред мене и си заминав и дома им викам имаше многу гужва неможев да чекам и викам докторката мамо рече утр со тебе да доам и ако ми речат зш ете така рече и ти да дојдеш

Ја само шо ќе помислам забар ми се превртува се во стомакот и додека одам со мама и со тато сум храбар и штом влезам у амбулантата почнуам да се онесвестувам ад препаѓам едноставно не можам сеа бев на забар и влегов во чекалната имаше пациент пред мене и си заминав и дома им викам имаше многу гужва неможев да чекам и викам докторката мамо рече утр со тебе да доам и ако ми речат зш ете така рече и ти да дојдеш

навикни се на сликиве :salut:

Copyrighted_Image_Reuse_Prohibited_207217.jpg

DentalToolSetF.jpg

dentist_tools.jpg

Не се плашам од докторите.
Порано како помалечка, сум ги гризела докторките за прст. Ама само доктроките :pos:

а бе што се плашите од заболекари има и друга алтернатива
само треба да лижете пичка и е поздраво за против кариес:pos2: ама само
пред пенетрација никако после пенетрација тоа е како да намачкаш еурокрем со кечап фуј лол :wink:

facepalm.jpg

Jok , nemam strav .. ebago , zavrsiv sredno za zabolekar ( zaben tehnicar de ) :tv:

Da! Mnogu!
koga bev mal, mi izvadija zdrav zab, i imase mnogu krv... I hate dentists!!!

Лелееее вчера го имав најболното искуство во живот со забарите :vozbud: Типот некој млад доктор што појма си нема прво ми рече дека иам болест на забите (што денес ми рекоа дека нема везе) и копаше вадеше што и да правеше на забиве и се тоа на живо :vozbud: цела вечер осеќав дека сеуште ми брца типот во уста..џабе му е што беше секси кога не го бива за работата :toe:
Уште да ми досредат забите и не се појавувам веќе НИКОГАШ на забар :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom