Дали имате страв од заболекари?

• Креатор на темата Креатор на темата Кнез Мишкин
  • Време на започнување Време на започнување

Дали имате страв од посета на заболекар?

• да

Гласови: 11 34,4%
  • не

Гласови: 21 65,6%

• Вкупно гласачи
    32
  • Гласањето е завршено на .
Неее,немам страв од заболекар,а зошто би имал?

имам страв и тоа мноооогу..не одам на забар незнам колку време зашто многу ми е страв..неможам никако да се утешам и да отидам..дај кажете некоја мотивација за да одам да ги направам забиве имам 2-3 за правење :))

имам страв и тоа мноооогу..не одам на забар незнам колку време зашто многу ми е страв..неможам никако да се утешам и да отидам..дај кажете некоја мотивација за да одам да ги направам забиве имам 2-3 за правење :))

ајде бе пробај иди сам така најлесно ке ти биде да го отргнеш стравот , порано како мал сум се плашел меѓутоа сеа сам одам и неам проблем ... како викаат Мечка страв мене не ми е страв хахаха ако не почнеш да идеш сам ке имаш подоцна проблеми со забите .. позз

подобро иди си на време зашто што повеќе чекаш, повеќе ќе имаш за правење (ама те ослободив). подобро е сега да истрпиш малку и после да не мислиш на тоа. мој совет поведи си придружба за подршка, така колку толку ќе се опуштиш:)

ке одам најверојатно после празник, па ке видам ке се опуштам ваљда некако ке почнам да ги правам па ке издржам ваљда..незнам..ке видам што ке направам :)

Се плашам да, али стравот ми се намали откако најдов една така добра заболекарка ко кокиче. Инаку читам деновиве дупчалките ќе заминеле во историјата, а ние толку се плашевме од нив, можеби ќе дојде време ко ќе ни недостигаат. И да замислете како им било на нашите предци со ваков прибор...

Забарски алат од минатото

dental10.jpg

dental11.jpg

dental12.jpg

dental13.jpg

dental14.jpg

dental15.jpg

dental16.jpg

dental17.jpg

dental18.jpg

dental19.jpg

dental20.jpg

dental21.jpg

dental22.jpg
dental24.jpg
dental23.jpg

мааа не ..проблемот е додека се натокмам да отидам...после се оптегнувам и заспивам..

Леле коа ќе го чујам тоа .. ЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ ... :mad:

Да да да да да да да да даааа....Како неееееееееееее...
Уффсега треба еден у пм изникнат заб да ми вадат мене ми е страв.Иначе овој ми е 33 заб.Див заб го викат.И ми израсна,баш мене,а таман си завршиш работа со заболекари :(

Сите се плашат,некои признаваат некои не. Еве ја на пример не се плашам.

:icon_lol:

Мечка страв мене не, мечка страв мене не... така си зборувам по пат и кога ќе стигнам кај заболекарот стравот исчезнал :)
Всушност и не се плашам толку, ќе издржам 15-20 минути на заболекар ама барем потоа раат ќе си бидам.

Се плашам да, али стравот ми се намали откако најдов една така добра заболекарка ко кокиче. Инаку читам деновиве дупчалките ќе заминеле во историјата, а ние толку се плашевме од нив, можеби ќе дојде време ко ќе ни недостигаат. И да замислете како им било на нашите предци со ваков прибор...

Забарски алат од минатото

Некои од алаткиве што си ги ставал по слики уште се исти вакви, само рачките им се преработени и помали се со поергономичен дизајн за убаво да лежат во рака.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom