Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
имам страв и тоа мноооогу..не одам на забар незнам колку време зашто многу ми е страв..неможам никако да се утешам и да отидам..дај кажете некоја мотивација за да одам да ги направам забиве имам 2-3 за правење)
подобро иди си на време зашто што повеќе чекаш, повеќе ќе имаш за правење (ама те ослободив). подобро е сега да истрпиш малку и после да не мислиш на тоа. мој совет поведи си придружба за подршка, така колку толку ќе се опуштишимам страв и тоа мноооогу..не одам на забар незнам колку време зашто многу ми е страв..неможам никако да се утешам и да отидам..дај кажете некоја мотивација за да одам да ги направам забиве имам 2-3 за правење)
Се плашам да, али стравот ми се намали откако најдов една така добра заболекарка ко кокиче. Инаку читам деновиве дупчалките ќе заминеле во историјата, а ние толку се плашевме од нив, можеби ќе дојде време ко ќе ни недостигаат. И да замислете како им било на нашите предци со ваков прибор...
Забарски алат од минатото