Дали имате страв од заболекари?

• Креатор на темата Креатор на темата Кнез Мишкин
  • Време на започнување Време на започнување

Дали имате страв од посета на заболекар?

• да

Гласови: 11 34,4%
  • не

Гласови: 21 65,6%

• Вкупно гласачи
    32
  • Гласањето е завршено на .
:pos: Не сум имал страв ни порано ни сега ама сеа појче сакам да идем на зубар пошто имам млада зубарка ... :vozbud: :)

Како помал сум имал многу страв .. сега не :)

ауу да да да да да да:nesum:
кога ке забрчат со тоа бушалката, лелелелелел целата се стресам, па и боле "малце" :(
а па колку гадно смрди, кога ке влезеш.. ааааа

Со забите немам веќе мака сите си ги направив, а тоа е заради тоа што немам страв од заболекари :icon_lol:

Јас имам многу страв и кога одам цела се препотувам:vozbud:кога ке влезам уште во чекалната и го осетам мирисот и одма почнувам да с епотам:baeh:

Имав порано ама сега одам бес проблем кога не е нешто сериозно

Обожавам заболекари и сум подготвена да ми ги прават забите и 5 саати, само резултатот да е естетски убав. Сигурно знаете дека имам фетиш на заби! Мојот единствен фетиш...

Неам страв, напротив ги молев моите да ми закажат термин за да си поправам еден заб. И сега сум си хепи дека сите заби ми се здрави :)

Не сум некој шо бега километар од забар (помалце бегам :)) али мразам да идам забар.

Мирен сум и не се плашам, болката си е болка и го разбирам тоа.

страв немам,ама подобро за него(заболекарот) да не ми погоди некој нерв/живец...Во тој момент може да го јаде....:pos2:

ne, nemam i ne mi se jasni lugeto sto se plasat i trpat bolka i na kraj koga ke otidat samo poloso si pravat

Да да имам страв а што е најтажно учам за забен техничар :)

Немам страв од заболекар...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom